Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

door | VoIP Telefonie Online | 0 Reacties

Bellen en gebeld worden waar je ook bent met de Bria VoIP telefoon! Bij Officebox kregen we steeds vaker de vraag om flexibeler en locatie onafhankelijk te bellen en gebeld te worden op het zakelijke kantoornummer. Eerder deden we dat met behulp van GSWave VoIP Telefoon echter kon met de GSWave App niet vanaf de desktopcomputer gebeld worden en was het instellen van de app een stuk lastiger. Het bellen met de Bria VoIP Telefoon maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en is daarom ook een extra tip voor een goede thuiswerkplek.

VoIP telefonie Online

Wat is Bria Mobile

Bria Mobile (Enterprise) is een mobiele VoIP telefoon die als app beschikbaar is voor iOS- en Android-toestellen. De VoIP telefonie apps zijn beschikbaar via de Appstore en de Google Play-store. Bria Enterprise is er niet alleen als Mobiele VoIP telefoon beschikbaar maar kan ook op desktopcomputers van Apple en Windows geïnstalleerd worden. Hieronder staan de directe koppelingen naar de betreffende apps:

Installatie van Bria Voip Telefoon

De installatie van de VoIP telefoon is vrij eenvoudig. Via ons klantportaal “Mijn Officebox” is het mogelijk om een VoIP telefonie account aan te maken. In het klantportaal ga je naar de telefonie omgeving en maak je bij het Beheer Toestellen een Bria Enterprise account aan. Er zal vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord worden gegenereerd die je kunt invoeren in de Bria Enterprise app. Alle instellingen worden automatisch voor je ingesteld en je kunt direct bellen als het toestel aan jou is gekoppeld. In onderstaande video is te zien hoe je een telefonie account kan worden aangemaakt. Let er wel op dat je een Bria VoIP telefonie account aanmaakt en niet een GSWave Account.

Functies en mogelijkheden

Met Bria’s intuïtieve gebruikersinterface kunnen medewerkers bestaande contacten benutten, spraak- en videogesprekken voeren voor directe vergaderingen, en eenvoudig doorverbinden.

Push Notificaties

Bria Mobile-gebruikers krijgen nu toegang tot verbeterde functie-inhoud en services die slechts beschikbaar waren als add-on-aankopen of abonnementen op services die afzonderlijk van de applicatie beschikbaar waren. De Bria Mobile App maakt gebruik van geavanceerde push notificaties die gestuurd worden vanuit de AppStore of de Google Play-store voor meer batterij besparing van de telefoon

Abonnementskosten Bria VoIP Telefoon

Het gebruik van de Bria VoIP telefoon zijn gebonden aan meerdere externe partijen waar Officebox mee samenwerkt en waarbij ISO27001 hoog in het vaandel staan. Daardoor zullen er minimale licentiekosten doorberekend worden per maand per gebruiker. Om een exacte berekening te maken van de licentiekosten vragen we je om contact op te nemen met ons sales team.

Conclusie:

Door gebruik te maken van verbeterde technieken is het mogelijk de geavanceerde HD-audio en -video om de Bria VoIP telefoon naar elk apparaat, via elk besturingssysteem en in elk netwerk te gebruiken. Daardoor wordt flexwerken nog eenvoudiger en beter gemaakt. Je bent, door gebruik te maken van de Bria VoIP telefoon, tevens niet langer gebonden aan een vast bureautoestel en je kunt vanaf nu alles doen met je desktopcomputer en/of mobiele telefoon.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

VoIP telefonie met Telefonie Online van Officebox.

VoIP telefonie met Telefonie Online van Officebox.

De vraag naar VoIP telefonie, de mogelijkheden van VoIP en de kosten van VoIP telefonie steeds groter. In onderstaande artikel beantwoorden, beknopt, enkele veelgestelde vragen over VoIP. […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren