Bel zakelijk vanaf elke locatie met de Bria Softphone App!

door | Geen categorie | 0 Reacties

Met de Bria Mobile VoIP softphone kun je bellen en gebeld worden op je vaste zakelijke telefoonnummer. De app is gekoppeld aan onze Officebox Telefonie Online Centrale waardoor je overal, zorgeloos bereikbaar bent. Bria Mobile is de vervanger van de voormalige GSWave App die slechts beschikbaar was voor de mobiele apparaten. De Bria softphone is daarentegen beschikbaar voor verschillende besturingssystemen zoals Android, iPhone, Windows en MAC.

voIP telefonie Online

Zakelijk en privé op dezelfde telefoon

De intuïtieve gebruikersinterface en feilloze integratie met de mobiele telefoon maakt het mogelijk om zowel op je zakelijke nummer en je mobiele nummer op hetzelfde apparaat bereikbaar te zijn waar je ook bent. Zo kun je zakelijk en privé goed van elkaar scheiden. Het systeem kan bovendien uitgebreid worden met videoconferenties, berichten sturen naar elkaar (messaging) en de mogelijkheid om een aanwezigheid assistent in te stellen. Voor de Bria Mobile app is een internetverbinding noodzakelijk. 

Portaal?

Het portaal van de Bria Mobile app en onze VoIP centrale zijn gekoppeld aan elkaar waardoor het installeren van de App eenvoudig en snel geregeld kan worden. Middels een gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen en direct met de App aan de slag.

Batterij besparing

De Bria Mobile app heeft een integratie waarbij geavanceerde push notificaties worden gestuurd vanuit de App Store of de Google Play store. Met behulp van deze integratie krijg je een push notificatie als je gebeld wordt. Als je op deze notificatie klik dan opent de Bria mobile app en kun je direct opnemen. Dit zal een enorme batterij besparing opleveren omdat de app niet op de achtergrond aan hoeft te staan.

Hoe gebruik je Bria Enterprise?

Je kunt de Bria Mobile app gebruiken op je mobiele telefoon, maar het is ook mogelijk om de app te gebruiken via jouw device (laptop of computer). Zo kun je bereikbaar blijven waar je ook bent. Het is mogelijk om de Bria app te gebruiken in combinatie met Telefonie Online van Officebox. Als je op kantoor werkt kun je met je account inloggen op een telefoontoestel en hierop gebeld worden, maar ook uitbellen via het zakelijke nummer. Werk je de volgende dag thuis? Dan log je in op de Bria app (op de mobiele telefoon of computer/laptop). Een fijne manier om altijd bereikbaar te zijn via het zakelijke nummer van jouw organisatie! Dat maakt thuiswerken een stuk makkelijker.

Advies op maat?

Heb je vragen over het gebruik van de Bria softphone App of onze VoIP Centrale? Wij denken graag met je mee! Laat ons je vragen weten dan kijken we samen naar een passende oplossing die bij jouw onderneming past! Wil je meer weten over de kosten van Telefonie Online in combinatie met Bria dan kun je met behulp van onze QuickScan een berekening laten maken. 

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren