Vincent! Bedankt voor 12,5 jaar inzet!

by | Officebox Nieuws | Comments

Wie kent hem niet?! 12,5 jaar lang was hij de steun en toeverlaat van Officebox! Vincent was altijd het eerste aanspreekpunt van de servicedesk. Helaas ging dat niet helemaal zonder slag of stoot want Vincent vecht al lange tijd tegen glaucoom. Helaas kan Vincent ons team niet meer versterken vanwege glaucoom, maar we willen hem natuurlijk ontzettend bedanken en ook heel veel sterkte wensen!

[lwptoc]

vincent

Vincent! Bedankt voor 12,5 jaar inzet!

Erwin Zwaan en Jeroen Bouman zijn daarom bij Vincent op bezoek geweest om hem eens extra in het zonnetje te zetten. Een cadeau vinden viel niet mee want waarmee kun je een ICT-er extra in het zonnetje zetten?

Koop je bijvoorbeeld een smartwatch of een nieuwe laptop dan is deze over een jaar alweer verouderd. Dus we hebben een presentje proberen te vinden met een personal touch. We hebben daarbij inspiratie gehaald uit onze Instagram video’s. Zoals je daar ziet houden we bij Officebox van gezelligheid en sportieve activiteiten. We hebben daarom gekozen voor een gezellig presentje waarbij Vincent ons zal herinneren wanneer hij een flesje cola, sinas of bier zal openen.

Beste Vincent! Via deze weg willen we je nog eens ontzettend bedanken voor alle inzet die je alle jaren hebt getoond. We vinden het ontzettend jammer dat je ons gaat verlaten. Onze samenwerking en vriendschap heb ik als ontzettend prettig ervaren en we hebben hele mooie herinneringen opgebouwd en fraaie resultaten geboekt. Bedankt voor je tomeloze inzet en heel veel succes met de volgende stappen.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Optimaliseer Jouw Bedrijfscommunicatie met Telefonie Online

Optimaliseer Jouw Bedrijfscommunicatie met Telefonie Online

In de huidige zakelijke wereld is effectieve communicatie cruciaal. Officebox.nl biedt innovatieve telefonieoplossingen die jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen. Ontdek in dit artikel de voordelen van hun Telefonie Online (VoIP) diensten, hoe ze werken, en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor jouw bedrijf.

Optimaliseer je bedrijfscommunicatie met Bria Softphone en Telefonie Online

Optimaliseer je bedrijfscommunicatie met Bria Softphone en Telefonie Online

Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke communicatie met Bria Softphone, een toonaangevende oplossing in combinatie met onze Telefonie Online – VoIP-server. Profiteer van geavanceerde functies en behoud volledige controle over je communicatie-infrastructuur, waardoor je bedrijf kostenefficiëntie en verbeterde teamproductiviteit kan realiseren.

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. [lwptoc]VoIP telefonie Online Wat is een...

Share This