FileCloud bestandsbeheer nu ook met Office Web Apps

door | Productinfo | 0 Reacties

Goed nieuws voor alle FileCloud-gebruikers: FileCloud komt met een handige toevoeging. Dankzij een koppeling met Microsoft Office Web Apps bekijkt en bewerkt u documenten voortaan ook direct in uw browser.

Bestandsbeheer met FileCloud

FileCloud is bij OfficeBox een veelgevraagd product voor het beheren van bestanden in uw private cloud. Het stelt u in staat uw bestanden rechtstreeks via uw browser te raadplegen, in plaats van via een geïnstalleerd rdp-protocol. Met FileCloud kunt u offline aan documenten werken, bestanden delen met externen én zelfs met een heel projectteam werken in dezelfde documenten.

Bestanden bewerken met FileCloud

Met FileCloud heeft u via uw browser direct toegang tot u de mappenstructuur van uw private cloud, vergelijkbaar met DropBox. Maar om een document te bewerken, moest u het voorheen eerst downloaden. Met Microsoft Office op uw lokale apparaat kon u het bestand vervolgens openen, bewerken, opslaan en vervolgens weer uploaden naar uw private cloud.

Geen MS Office meer nodig op uw computer of laptop

Sinds de nieuwe update kunt u bestanden binnen FileCloud voortaan ook openen en bewerken met Microsoft Office Web Apps. U hoeft dus niet langer uw bestanden eerst te downloaden en vervolgens weer te uploaden. U kiest daartoe eenvoudig voor ‘webedit’, in plaats van voor ‘downloaden’.

Ook handig bij delen van documenten met externen

Ook externe partners met wie u documenten deelt profiteren van deze nieuwe feature. U hoeft zich nooit meer af te vragen of diegene uw document wel kan openen, met Web Apps opent het nu echt op elk willekeurig apparaat: computers, laptops, smartphones en tablets, met of zonder geïnstalleerde MS Office.

FileCloud is beschikbaar voor €5 per maand.

FileCloud

Overige Nieuws Berichten

Zee Drive – SharePoint Mapping

Zee Drive – SharePoint Mapping

Als je veel bestanden moet synchroniseren vanuit Microsoft Teams of Microsoft SharePoint met je lokale computer dan gaat het nog wel eens fout. Als veel gegevens vanuit Teams of SharePoint op een PC beschikbaar wilt hebben dan kan dit problemen geven met synchroniseren. Zee Drive biedt daarvoor een geschikte oplossing.

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Een online werkplek omgeving stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot al hun bestanden en programma’s zonder iets op hun computer te hoeven installeren. Dit maakt het voor medewerkers gemakkelijker om tussen computers te schakelen en bespaart ook ruimte op je eigen harde schijf.

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Officebox wil haar klanten graag in alle ICT-behoeften voorzien. Van een werkplek, netwerk, telefonie tot en met hardware. Officebox verkoopt verschillende soorten hardware: laptops, computers, monitoren, keyboards, muizen en meer. Maar Officebox kan jouw kantoor ook voorzien van een presentatiescherm.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren