ISO-27001-300x300
Officebox-Gold-Partner-Microsoft

ICT Voor

Techniek

Officebox is gespecialiseerd in het automatiseren van ICT omgevingen voor technische bedrijven zoals metaalverwerking en Groothandel Machines.  Technische bedrijven kunnen de gehele ICT-omgeving onderbrengen in een onlineomgeving waarbij je altijd inlogt op dezelfde omgeving via Werkplek Online. Wil je liever op je eigen PC werken waarbij data veilig wordt gesteld met behulp van OneDrive en SharePoint? Dan biedt Officebox 365 een mooie uitkomst. En mocht je tijdens het gebruik van Officebox een vraag hebben, dan staat de supportafdeling 24/7 voor je klaar. Hier rekenen wij een vast bedrag per maand voor.

ICT voor Techniek

Officebox bedient al diverse bedrijven in de sector techniek. Het voordeel is dat er één aanspreekpunt is voor alle ICT-vragen. Daarnaast kunnen wij vooraf geconfigureerde PC’s leveren die je direct kunt gebruiken.

De toegevoegde waarde leveren voor bedrijven in de sector Techniek zijn:

  • Officebox levert geconfigureerde laptops.
  • Officebox verzorgt de beveiliging van alle data van de organisatie.
  • Geen omkijken meer naar onderhoud en licenties.
  • Elke gebruiker kan 24/7 contact opnemen met de servicedesk.
  • Officebox helpt bij het afsluiten van verwerkersovereenkomsten betreffende de ICT.
  • De ICT-infrastructuur is onder controle van Officebox.

Een greep uit onze klanten zijn: Halter CNC Automation, Heemskerk Fijnmechanica, Technoplating en WESVIN Elektrotechniek.

ICT voor technische bedrijven

Waarom kiezen Technische bedrijven voor Officebox?

 Officebox heeft al 16 jaar ervaring met het regelen van ICT-omgevingen voor Technische bedrijven. Onze klantenkring varieert van metaalbewerkingsbedrijven tot agriculturele bedrijven. Daarnaast staan kwaliteit en laagdrempeligheid  hoog bij ons in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd.

Online Beheer Tool

Beveiliging tegen Virussen & Spyware

Backup en Restore

Beveiligde netwerkverbinding

Cloud Diensten

Beveiliging

RECENSIES

Wat zeggen andere technische organisaties?

Laagdrempelig in de persoonlijke contacten, flexibel in het oppakken van problemen en effectief in het oplossen an vraagstukken. Kortom, inmiddels is Technoplating al weer een aantal jaren meer dan tevreden over de hoge servicegraad van Officebox en haar medewerkers. 

Wim Bos

Technoplating

Heemskerk en Officebox hebben al bijna 15 jaar een hele fijne samenwerking. Door Officbeox hebben de medewerkers van Heemskerk een altijd werkende werkplek die professioneel onderhouden wordt. Officebox is een aanrader voor alle mkb’s: minimale IT-zorgen en daarom tijd om te focussen op de business!

Willem van Westerop

Heemskerk Fijnmechanica BV

Wij zijn blij met de goede service van Officebox. Onze medewerkers kunnen altijd de klantenservice bellen en worden dan prettig en snel geholpen. Ook bij onze verhuizing was Officebox erg flexibel en oplossingsgericht om onze ICT goed te regelen.

Annerieke van der Vegt

Integratie werk

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren