Altijd toegang tot uw bestanden met Officebox FileCloud

door | Productinfo | 0 Reacties

Stel: u bent op vakantie en ineens wordt u gebeld. Die belangrijke mail die u vlak voor uw vertrek nog stuurde is per ongeluk zonder attachment verzonden. En dat document hebben ze echt dringend nodig. Wat nu?

Heeft u uw laptop met mobiel internet bij de hand, of toegang tot een internetcafé, dan is er weinig aan de hand. U logt even in op uw eigen bureaublad en stuurt het document alsnog. Maar een ander verhaal wordt het als u alleen uw smartphone of tablet heeft meegebracht. Juist voor die situaties is er Officebox FileCloud.

 

 

Hoe werkt OfficeBox FileCloud

Installeer de (gratis) FileCloud-app op uw smartphone of tablet. U vindt de app in de App Store en Google Play.

Bel OfficeBox om de FileCloud-licentie voor uw private cloud te laten activeren.

Log in binnen de app met uw eigen OfficeBox-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Uw eigen mappenstructuur verschijnt op het beeldscherm van uw smartphone of tablet. U kunt nu uw bestanden bekijken, bewerken en verzenden.

Veiligheid

Net als bij het ontvangen van mail op uw telefoon, is veiligheid bij het gebruik van OfficeBox FileCloud uitermate belangrijk. U loopt nu tenslotte rond met wellicht bedrijfsgevoelige informatie in uw telefoon.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de app na gebruik weer te deïnstalleren. Maar als het regelmatig voorkomt dat u op reis ergens bij moet, is dat wellicht een beetje omslachtig.

Zorg er dus in ieder geval voor dat u een goede schermbeveiliging, mét pincode, op uw smartphone instelt. De meeste moderne smartphones blokkeren zichzelf wanneer een aantal keren een foutieve pincode wordt ingetoetst. Check bij de leverancier of dit voor uw toestel ook zo is.

Kosten

U gebruikt de OfficeBox FileCloud-licentie voor slechts 5 euro per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. In sommige OfficeBox-abonnementen is FileCloud standaard inbegrepen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

FileCloud

Overige Nieuws Berichten

Zee Drive – SharePoint Mapping

Zee Drive – SharePoint Mapping

Als je veel bestanden moet synchroniseren vanuit Microsoft Teams of Microsoft SharePoint met je lokale computer dan gaat het nog wel eens fout. Als veel gegevens vanuit Teams of SharePoint op een PC beschikbaar wilt hebben dan kan dit problemen geven met synchroniseren. Zee Drive biedt daarvoor een geschikte oplossing.

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Een online werkplek omgeving stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot al hun bestanden en programma’s zonder iets op hun computer te hoeven installeren. Dit maakt het voor medewerkers gemakkelijker om tussen computers te schakelen en bespaart ook ruimte op je eigen harde schijf.

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Officebox wil haar klanten graag in alle ICT-behoeften voorzien. Van een werkplek, netwerk, telefonie tot en met hardware. Officebox verkoopt verschillende soorten hardware: laptops, computers, monitoren, keyboards, muizen en meer. Maar Officebox kan jouw kantoor ook voorzien van een presentatiescherm.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren