Officebox opent tweede vestiging in Enschede

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Officebox, leverancier van full service online ICT op abonnementsbasis, heeft een tweede vestiging geopend in Enschede. De groei die het bedrijf de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en de wens om klanten sneller van technische ondersteuning op locatie te kunnen voorzien, heeft de organisatie tot dit besluit gebracht. De nieuwe vestiging werd eerder deze maand in gebruik genomen. Het Officebox-kantoor in Bunschoten blijft het hoofdkantoor.

Officebox heeft in het eerste kwartaal een omzetgroei van 141% gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode in 2012. De toename van het aantal klanten is de belangrijkste reden voor het openen van een tweede vestiging. “We hebben de afgelopen tijd een mooie groei gerealiseerd,” vertelt Erwin Zwaan, commercieel directeur van Officebox. “We verwachten deze groei verder te kunnen uitbreiden wanneer de ontwikkeling van ons nieuwe platform, waarmee we een breder dienstenpakket kunnen aanbieden, is afgerond.”

Officebox heeft bewust gekozen voor Enschede als locatie voor het nieuwe kantoor. “Twente is een interessante regio voor online automatisering vanwege de aandacht die er is voor innovatie en techniek. Zo beschikt de regio over uitstekende datacenterfaciliteiten en is er de Technische Universiteit, die kan zorgen voor kwalitatief personeel,” aldus Zwaan. “Bovendien bevinden zich in Twente veel bedrijven die tot onze doelgroep behoren. Dit biedt kansen voor de verdere groei van ons bedrijf. We streven ernaar zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker te staan. De ambitie is dan ook om in de toekomst meerdere vestigingen in Nederland te openen om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Officebox levert private cloud-oplossingen voor het MKB. Door het werken in een private cloud zijn grote investeringen in hardware, software en servers overbodig. Officebox biedt de volgende producten: Officebox365, Werkplek Online en Officebox FileCloud, al dan niet aangevuld met Microsoft Skype for Business, Telefonie Online, Officebox Internet en Software Hosting. Ruim 350 MKB-klanten in diverse sectoren, zoals administratie en accountancy, advocatuur, retail en zorg & welzijn maken gebruik van de diensten van Officebox.

Het nieuwe kantoor van Officebox is gevestigd aan de Bruggenmorsweg 10 in Enschede.

Officebox

Nieuwsberichten

Tips voor het herkennen van phising mails!

Tips voor het herkennen van phising mails!

Er zijn regelmatig phising mails in de omloop. Officebox probeert deze mails af te vangen via de Barracuda spam filter. Mocht er onverhoopt toch een mail doorheen slippen, dan is het belangrijk om ervan bewust te zijn hoe je een phising mail kunt herkennen. Hieronder zijn een aantal praktische tips te lezen waar je op kan letten, want je kunt nooit veilig of voorzichtig genoeg zijn.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren