Officebox sluit zich aan bij de ABOS Groep

door | Officebox Nieuws

Erp, 1 januari - Officebox, een toonaangevende speler op het gebied van IT-dienstverlening, kondigt met trots aan dat zij vanaf 1 januari 2024 officieel deel is gaan uitmaken van de ABOS Groep. Deze strategische samenwerking is ontstaan met als doel om een innovatieve ICT-totaaloplossing te bieden met toegevoegde waarde voor de accountancybranche.

Officebox & ABOS

Persbericht

De accountancybranche evolueert voortdurend en de behoefte aan geavanceerde technologische oplossingen neemt toe. Door de krachten te bundelen met de ABOS Groep, bekend om haar expertise in coöperatieve samenwerking en hoogwaardige dienstverlening bij accountantskantoren, streeft Officebox ernaar om een unieke oplossing te bieden die inspeelt op de specifieke behoeften van de branche.

“De samenwerking met de ABOS Groep markeert een belangrijke mijlpaal voor Officebox. De afgelopen jaren heeft Officebox reeds de hosting mogen verzorgen voor de ABOS Groep, we zijn dan ook verheugd om deel uit te gaan maken van een groep die toegewijd is aan de accountancybranche. Samen streven we ernaar om de accountancybranche te voorzien van een ICT-omgeving die niet alleen efficiënt is, maar zeker waarde toevoegt aan de dagelijkse werkzaamheden van de accountant”, aldus Erwin Zwaan, Directeur van Officebox.

De samenwerking tussen Officebox en de ABOS Groep is ontstaan om te voorzien in de specifieke behoeften van accountantskantoren. De totaaloplossing die vanuit de samenwerking wordt aangeboden omvat naast technologische systemen ook beveiligingsmaatregelen en innovatieve tools die de efficiëntie verhogen en tegelijkertijd de gegevensbeveiliging waarborgen.

Wij geloven dat deze samenwerking de accountancybranche zal helpen bij het navigeren door het steeds veranderende technologische landschap. Door gezamenlijk expertise en middelen in te zetten, zijn we in staat om complete oplossingen te bieden die de prestaties van accountantskantoren aanzienlijk zullen verbeteren,” aldus Frank van Disseldorp, Bestuurder van de ABOS Groep.

Officebox kijkt ernaar uit om de accountancybranche gezamenlijk met de ABOS Groep een compleet en vernieuwend ICT-aanbod aan te bieden en te implementeren, wat de sector naar nieuwe hoogten zal brengen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Erwin Zwaan, Directeur bij Officebox
Telefoonnummer: 088 – 118 3210

Frank van Disseldorp, Bestuurder bij ABOS Groep
Telefoonnummer: 041 – 321 6929

Share This