Producten

Telefonie Online

Met telefonie online kun je overal en altijd bereikbaar zijn via internet. Behoud je telefoonnummer en blijf dezelfde zakelijke telefoonlijn gebruiken, zelfs onderweg of op een andere werkplek. Log in op een vaste telefoon of gebruik de softphone-app en voer moeiteloos gesprekken, waar je ook bent.

Flexwerken met telefonie online zorgt ervoor dat je optimaal bereikbaar bent voor zakelijke relaties, zonder gebonden te zijn aan één vaste werkplek. Inloggen op een beschikbare vaste telefoon of de softphone-app installeren op je mobiel, tablet of laptop biedt jouw eigen zakelijke telefoonaansluiting binnen handbereik.

Kortom, flexwerken met telefonie online geeft je de vrijheid om altijd en overal efficiënt te communiceren met jouw relaties, zonder beperkingen. Kies uit ons ‘Basis’ pakket of upgrade naar een ‘Standaard’ of ‘Uitgebreid’ pakket voor extra functionaliteiten.

Bereken de kosten voor Telefonie Online

VOIP telefonie Online

Over Telefonie Online

Officebox Telefonie Online biedt een reeks innovatieve kenmerken die het onderscheidt van andere telefoonoplossingen:

Een professionele clou gebaseerde telefoonoplossing.
Bereikbaarheid via internet, zodat je overal toegang hebt tot je zakelijke nummer.

Geen behoefte aan een kostbare telefooncentrale, maar toch toegang tot alle benodigde functionaliteiten.

  • Gratis onderling bellen tussen medewerkers en vestigingen.
  • Betrouwbare en veilige verbindingen voor gemoedsrust.
  • Gratis en onbeperkte telefonische ondersteuning.
  • Eenvoudig beheer via een gebruiksvriendelijk online portaal.

Telefonie Online

Wat kun je verwachten?

Online Beheertool

Mijn Officebox

Meer Info

Met Mijn Officebox kun je eenvoudig zelf de instellingen van de telefooncentrale aanpassen. Je kunt wijzigingen aanbrengen in doorschakelingen, een ander bericht instellen voor je antwoordapparaat, aanpassingen maken in keuzemenu’s en zelfs het wachtmuziekje wijzigen. Mijn Officebox biedt je de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier controle te hebben over de instellingen van je telefooncentrale.

Softphone

Overal bereikbaar

Meer Info

Een softphone is een softwaretoepassing die fungeert als een virtueel telefoontoestel en deze kan geïnstalleerd worden op je computer, laptop, tablet of smartphone. Dit is bijzonder handig als je veel onderweg bent en toch bereikbaar wilt zijn via jouw (interne) kantoornummer. Het is ook een interessante oplossing voor callcenters, waar medewerkers met een headset vanaf hun beeldscherm kunnen bellen.

Flexwerken

Flexibel werken met gemak

Meer Info

Met flexwerken kunnen vaste telefoontoestellen eenvoudig worden aangepast voor flexibel werken. Door middel van een persoonlijke code kun je je aanmelden bij een willekeurig telefoontoestel. Dit toestel wordt vervolgens jouw persoonlijke zakelijke telefoon, met behoud van je eigen doorkiesnummer.

jaar VoIP telefonie provider

klanten gingen je voor

Telefonie Nieuws

Hieronder vind je de nieuwste nieuwsberichten over Officebox Telefonie Online. Als je meer nieuwsberichten wilt lezen, kun je op de knop “Meer Nieuws” klikken om toegang te krijgen tot alle geplaatste nieuwsberichten.

Basis

bellen & gebeld worden
smartphone-app
doorschakeling naar mobiel
online beheerstool in Mijn Officebox
voicemail naar e-mail
hotdesking

Standaard

Alle ‘Basis’-opties
+
belgroepen
call client
instellen van openingstijden
antwoordapparaat

Uitgebreid

Alle ‘Standaard’-opties
+
keuzemenu’s
nummerplan
softphone voor PC/Mac
wachtrijen

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This