Producten

Telefonie Online

Officebox Telefonie Online is kenmerkend vanwege aantal innovatieve punten die we hieronder hebben opgesomd:

 

  • Professionele telefoonoplossing in de cloud
  • Bellen via internet dus overal bereikbaar op je zakelijke nummer
  • Niet investeren in een dure telefooncentrale, maar wel de functionaliteiten
  • Gratis bellen tussen medewerkers en vestigingen
  • Goede en veilige verbindingen
  • Gratis onbeperkt telefonisch support
  • Eenvoudig beheer via een online Portaal

Bereken de kosten voor Telefonie Online

VOIP telefonie Online

Over Telefonie Online

Telefonie Online biedt je een professionele telefoonoplossing in de cloud. Mét alle functionaliteiten die je van een telefooncentrale mag verwachten, zoals doorschakelen, keuzemenu’s, wachtrijen, openingstijden en een antwoordapparaat.

Je bent optimaal bereikbaar voor jouw relaties, want doordat je belt via internet ben je niet langer gebonden aan één vaste werkplek. Geen gedoe met doorschakelen naar uw mobiel, of naar een flexplek op kantoor of thuis. Je voert gewoon een inlogcode in op één van de beschikbare vaste telefoons, of installeert de softphone-app op je smartphone, tablet of laptop en je hebt een eigen vaste zakelijke telefoonaansluiting bij de hand. Waar je ook bent.

* Je telefooncentrale beschikt standaard over een pakket aan functionaliteiten (‘Basis’). Aanvullend kunt u kiezen voor drie pakketten met extra opties: ‘Standaard’ en ‘Uitgebreid’.

Telefonie Online

Wat kun je verwachten?

Online Beheertool

Mijn Officebox

Meer Info

Doorschakelingen wijzigen, een ander bericht op je antwoordapparaat, wijzigingen in keuzemenu’s, een ander wachtmuziekje. Met Mijn Officebox pas je heel eenvoudig zelf de instellingen van de telefooncentrale aan.

Softphone

Overal bereikbaar

Meer Info

Een softphone is een softwarematig telefoontoestel, geïnstalleerd op je computer, laptop, tablet of smartphone. Ideaal wanneer je veel onderweg bent en toch bereikbaar wilt zijn op je (interne) kantoornummer. Ook interessant voor callcenters, waar medewerkers met een headset bellen vanaf hun beeldscherm.

Hotdesking

Gemakkelijk flexwerken

Meer Info

Vaste telefoontoestellen worden geschikt voor flexwerken door ‘hotdesking’. Met een persoonlijke code meld jij je aan bij een willekeurig telefoontoestel. Dit toestel functioneert daarna als je eigen zakelijke telefoon, met je eigen doorkiesnummer.

jaar VoIP telefonie provider

klanten gingen je voor

Telefonie Nieuws

Lees hieronder de meest recente nieuwsberichten over Officebox Telefonie Online. Wil je meer nieuwsberichten lezen? Alle geplaatste nieuwsberichten zijn terug te vinden via de knop Meer Nieuws.

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen en gebeld worden waar je ook bent met de Bria VoIP telefoon! Bij Officebox kregen we steeds vaker de vraag om flexibeler en locatie onafhankelijk te bellen en gebeld...

Basis

bellen & gebeld worden
smartphone-app
doorschakeling naar mobiel
online beheerstool in Mijn Officebox
voicemail naar e-mail
hotdesking

Standaard

Alle ‘Basis’-opties
+
belgroepen
call client
instellen van openingstijden
antwoordapparaat

Uitgebreid

Alle ‘Standaard’-opties
+
keuzemenu’s
nummerplan
softphone voor PC/Mac
wachtrijen

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren