Officebox is een zelfstandige private cloud-leverancier

Alle onderdelen hebben we persoonlijk in handen

Officebox is een zelfstandig opererende private cloud-leverancier. Wij werken niet met grote, anonieme cloudproviders, maar maken gebruik van eigen apparatuur en een eigen infrastructuur.
Elk component van jouw Officebox-product hebben we persoonlijk in handen gehad, aangesloten en ingeregeld. Dat vinden we belangrijk, omdat we graag zeker weten dat jouw private cloud veilig en betrouwbaar is. En daar geven we ook schriftelijke garanties op.
Officebox werkt daarom uitsluitend met zeer betrouwbare merken en leveranciers.

Equinix

Met een private cloud van Officebox ben je verzekerd van dataopslag binnen Nederland, namelijk bij Equinix Amsterdam. Daar zetten we onze fysieke servers neer en draait het Officebox-platform.

Equinix is wereldwijd de grootste, met datacenters in verschillende landen. Als ‘beste jongetje van de klas’ bieden ze een mate van professionaliteit waar we op kunnen bouwen: volledig gecertificeerd, zowel bemand als met video beveiligd, uitstekende brandbeveiligingssystemen en 100% stroom- en internetgarantie.

HP

Klanten die via Officebox hardware aanschaffen hebben de keuze uit meerdere A-merken. Voor de Officebox-servers, die we in Equinix Amsterdam installeren en beheren, gebruiken we echter uitsluitend hardware van HP. En met een goede reden: HP biedt uitstekende service- en beheerscontracten en verzekeren ons daarmee van deskundige ondersteuning als dit nodig is.

Cisco

Cisco is onze vaste leverancier van switches, routers en firewalls. Deze hardwarematige beveiligingcomponenten worden overal op ons netwerk ingezet, zowel binnen het datacenter als ook op kantoor bij onze klanten. We beheren deze componenten zelf, al onze Officebox-beheerders zijn Cisco-specialist.

Logo RoutIT KPN PN 2021 zwart

RoutIT

Vanuit het datacenter in Amsterdam maken we gebruik van de internetlijnen van Equinix. Naar de kantoren van onze klanten nemen andere providers het over. RoutIT is daarbij onze ‘internetmakelaar’ en levert ons internetlijnen van alle relevante aanbieders. Hun uitgebreide supportmodule maakt het voor ons tevens mogelijk uitgebreid beheer te voeren op deze lijnen.

Barracuda

De software van Barracuda voorziet ons van de bekende virusscanners en zorgt er tevens voor dat de gehele computer (dus niet alleen Microsoft producten maar ook Chrome, Firefox, Flash, Acrobat Reader e.d.) up-to-date gehouden wordt. Bovendien analyseert Barracuda het gedrag van de software op buitengewone activiteiten op computers en netwerken.

Oracle

Back-ups zijn een belangrijk voordeel van werken in een private cloud. Daarom maken we vier keer per dag een snapshot van uw data, waarmee bestanden gemakkelijk kunnen worden hersteld. Dagelijks wordt er tevens een volledige productie back-up gemaakt naar een externe locatie. Een door ons ingericht SAN (Storage Area Network) zorgt ervoor dat dit gestructureerd en dubbel gecontroleerd verloopt. Hiervoor maken we gebruik van Oracle San Storage Solution.

FileCloud

Met FileCloud bieden we documentbeheer dat voldoet aan alle eisen van flexibel werken. Zoals overal je documenten inzien en bewerken, automatisch synchroniseren en probleemloos met meerdere personen in dezelfde documenten werken. FileCloud is geschikt voor pc, laptop, tablet en smartphone.

Insight

Dankzij Insight zijn wij in staat om alle relevante licenties voor gebruikerssoftware aan te bieden voor een vast bedrag per maand. Inkopen bij Insight is alleen toegestaan voor Microsoft-partners.

Microsoft

Officebox is een Microsoft SPLA-partner. Dit houdt in dat we alle Microsoft producten in abonnementsvorm mogen aanbieden. Denk hierbij aan Office (Word, Excel, Powerpoint), Exchange, Outlook, Teams, Sharepoint en Visio.

TopDesk

Onze helpdesk is 24-uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor vragen van onze klanten. De servicedesk-software van TopDesk zorgt hierbij voor goed gedocumenteerde ondersteuning. Zo is het mogelijk om de klantomgeving in kaart te brengen en worden hulpvrage met de benodigde apparaatspecificaties snel aan de juiste medewerker toegewezen. Klanten kunnen zelf hulpvragen indienen in het programma en ontvangen bovendien automatisch meldingen van de voortgang van hun hulpvraag.

Terra-Premium-Partner

Terra Computers

Om jouw organisatie met raad en daad bij te staan is het erg belangrijk dat wij leveranciers hebben waar wij een uitstekende samenwerking mee hebben. Terra Computers BV is een van onze leveranciers waarop wij blind kunnen vertrouwen. Dit Nederlandse verkoopkantoor is onderdeel van Wortmann AG uit Hüllhorst. Wortmann AG is een van de succesvolste onafhankelijke Europese IT ondernemingen. In 2021 vierden zij hun 35 jarig jubileum!

In Duitsland werken ongeveer 800 mensen voor Wortmann AG. De productie van de Terra systemen wordt nog steeds in Duitsland gedaan. Goed voor de werkgelegenheid, de mate van kennis en de service-ondersteuning. Naast het standaard assortiment Terra PC’s, notebooks, All-in-one PC’s, tablets, monitoren en servers is het ook mogelijk om een Terra systeem op maat samen te stellen. Daarnaast is de service op veel systemen uit te breiden tot 60 maanden onsite garantie.

Door de korte lijnen met Terra Computers BV, en dus direct met de fabrikant, kunnen wij snel schakelen en u weer snel verder helpen.

Wil jij onze partner worden?

Officebox wil haar klanten zo goed mogelijk bedienen. Denk jij dat jouw organisatie ons daarbij kan helpen? Neem contact met ons op!

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren