Officebox is een zelfstandige ICT-Partner

Om ervoor te zorgen dat we klanten op elk gebied van ICT kunnen bedienen heeft Officebox samenwerkingen met diverse partners. Officebox maakt gebruik van een eigen infrastructuur en klantportaal. Daarnaast vullen we het eigen productportfolio aan met producten van partners op het gebied van applicaties, beveiliging en beheer. Lees hieronder wie onze partners zijn.

Equinix

Met een private cloud van Officebox ben je verzekerd van dataopslag binnen Nederland, namelijk bij Equinix Amsterdam. Daar zetten we onze fysieke servers neer en draait het Officebox-platform.

Equinix is wereldwijd de grootste, met datacenters in verschillende landen. Als ‘beste jongetje van de klas’ bieden ze een mate van professionaliteit waar we op kunnen bouwen: volledig gecertificeerd, zowel bemand als met video beveiligd, uitstekende brandbeveiligingssystemen en 100% stroom- en internetgarantie.

Mikrotik

Officebox maakt gebruik van Mikrotik netwerkapparatuur, deze apparatuur bieden wij ook aan onze klanten aan. Officebox heeft ervaren dat deze hardware zeer betrouwbaar is en dat hier vele mogelijkheden mee zijn.

Logo RoutIT KPN PN 2021 zwart

RoutIT

Vanuit het datacenter in Amsterdam maken we gebruik van de internetlijnen van Equinix. Naar de kantoren van onze klanten nemen andere providers het over. RoutIT is daarbij onze ‘internetmakelaar’ en levert ons internetlijnen van alle relevante aanbieders. Hun uitgebreide supportmodule maakt het voor ons tevens mogelijk uitgebreid beheer te voeren op deze lijnen.

Barracuda

De software van Barracuda voorziet ons van een anti-spam filter voor de mail. Dit is actief voor mail die op de mailserver van Officebox binnenkomt. Daarnaast maken we gebruik van de cloud-to-cloud back-up van Barracuda voor Microsoft 365. In deze back-up wordt data van Outlook, Teams, SharePoint en OneDrive meegenomen. Barracuda biedt ook een cyber security awareness training, genaamd PhishLine. Deze training kan Officebox in samenwerking met Barracuda aanbieden bij relaties.

Logo-N-able-Backup-Solutions

N-Able

Back-ups zijn een belangrijk voordeel van werken in een private cloud. Dagelijks wordt er een volledige productie back-up gemaakt naar een externe locatie van N-Able. Met deze back-up kunnen bestanden gemakkelijk worden hersteld. Daarnaast vindt er een replicatie van de omgeving plaats naar onze servers in Equinix Enschede.

Ingram

Dankzij Ingram Micro kan Officebox Microsoft 365 licenties aanbieden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast kan Officebox ook Power Bi, Visio en Project licenties leveren door de samenwerking met Ingram. Inkopen bij Ingram is alleen mogelijk voor Microsoftpartners. Daarnaast heeft Officebox ook een samenwerking met Ingram op het gebied van hardware.

Logo wit kleur MS partner klein

Microsoft

Officebox is Solutions-partner van Microsoft. Via deze partnerschap kan Officebox verschillende abonnementsvormen aanbieden van Microsoft. Denk hierbij aan Microsoft-applicaties zoals Outlook, Word, Excel maar ook Teams, SharePoint, Power Bi en Visio.

TopDesk

Onze helpdesk is 24-uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor vragen van onze klanten. De servicedesk-software van TopDesk zorgt hierbij voor goed gedocumenteerde ondersteuning. Zo is het mogelijk om de klantomgeving in kaart te brengen en worden hulpvragen met de benodigde apparaat specificaties snel aan de juiste medewerker toegewezen. Klanten kunnen zelf hulpvragen indienen in het programma en ontvangen automatisch meldingen van de voortgang van hun vraag.

Terra-Premium-Partner

Terra Computers

Om jouw organisatie te kunnen voorzien van alle IT-gerelateerde zaken, is het erg belangrijk dat wij een uitstekende samenwerking met leveranciers hebben. Terra Computers BV is een van onze leveranciers waarop wij blind kunnen vertrouwen. Dit Nederlandse verkoopkantoor is onderdeel van Wortmann AG uit Hüllhorst. Officebox maakt gebruik van de samenwerking met Terra voor het aanbod van hardware dat zij kunnen leveren. Officebox biedt via Terra bij haar klanten laptops, computers, beeldschermen, docking stations, webcams en meer hardware aan.

Door de korte lijnen met Terra Computers BV, en dus direct met de fabrikant, kunnen wij snel schakelen en u weer snel verder helpen.

Wil jij onze partner worden?

Officebox wil haar klanten zo goed mogelijk bedienen. Denk jij dat jouw organisatie ons daarbij kan helpen? Neem contact met ons op!

Share This