ISO-27001-300x300
Officebox-Gold-Partner-Microsoft

De beste samenwerkingspartner voor uw onderneming

Officebox al 16 jaar uw ICT en Cloud leverancier

Wij zijn Officebox, een dynamische en innovatieve leverancier van online ICT- en Cloudoplossingen.

Sinds 2006 bieden wij onze klanten uiteenlopende mogelijkheden om te werken in een eigen private cloud. In verschillende combinaties vormen onze producten voor ieder bedrijf de ideale oplossing om beter te kunnen (samen)werken.

Officebox levert 100% maatwerk. Zo betaal je nooit te veel en wordt jouw private cloud zo efficiënt mogelijk ingericht. Met onze gratis 24-uurs telefonische ondersteuningsgarantie, nemen we de complete zorg voor jouw bedrijfs-ICT uit handen.

Officebox onderscheidt zich van anderen door echt dicht bij jou als ondernemer te staan.

Onze missie

Officebox is een zelfstandig opererende private cloud-leverancier, met eigen apparatuur en een eigen infrastructuur. We staan daarmee garant voor betrouwbare oplossingen.

Wij streven ernaar om voor onze relaties een toonaangevende partij te zijn die het belang van de klant steeds als uitgangspunt kiest. Daarbij vinden we het belangrijk dat de klanten ons herkennen aan onze beschikbaarheid, deskundigheid en zorgzaamheid.

Iedere medewerker van Officebox werkt vanuit deze gedachte.

Onze visie

Officebox wil online diensten via een eigen private cloud voor iedereen toegankelijk maken. Hiermee maken we een eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar kantoor online voor iedereen mogelijk.

Sponsoring

Officebox probeert een gezonde leefstijl te stimuleren. Hierbij sponsort Officebox de Rugby Club Spakenburg. Ook sponsort Officebox de korfbalvereniging KV De Meeuwen uit Putten. Alle teams van de F2 tot en met de selectie maken gebruik van kratten en bidons van Officebox bij KV De Meeuwen.

Officebox sponsort de stichting Kontaanoo. Kontaanoo helpt kinderen in verschillende plaatsen in Gambia. Zij zorgen ervoor dat het kind onderwijs krijgt van een gekwalificeerde leerkracht, een schooluniform en lesmateriaal. In het kort willen ze ervoor zorgen dat de kinderen hun volledige schoolopleiding kunnen doorlopen. Wil je ook een kind sponsoren? Klik dan op onderstaande banner en neem contact op met Konaanoo.

Kontaanoo
Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren