ISO-27001-300x300
Logo wit kleur MS partner klein

DE MEEST BETROKKEN SAMENWERKINGSPARTNER VOOR JOUW ONDERNEMING

Officebox al 20 jaar jouw ICT-afdeling

Wij helpen ondernemers en medewerkers al decennialang met hun ICT-keuzes.

Wij zijn Officebox, een bedrijf dat alles in het werk stelt om onze klanten optimaal te laten werken met ICT. Met onze unieke aanpak is het mogelijk dat iedere ondernemer en alle medewerkers direct contact hebben met een systeembeheerder voor functionele hulp of hulpvragen.

Officebox levert 100% maatwerk. Zo betaal je nooit te veel en wordt jouw private cloud zo efficiënt en eenvoudig mogelijk ingericht. En met onze gratis 24-uurs telefonische ondersteuningsgarantie, nemen we de complete zorg voor jouw ICT uit handen.

Onze missie

Officebox is een gecertificeerde zelfstandig opererende ICT en private cloud-leverancier, met eigen apparatuur en een eigen infrastructuur. We staan daarmee garant voor betrouwbare oplossingen.

Wij streven ernaar om voor onze relaties een toonaangevende partij te zijn die het belang van de klant steeds als uitgangspunt kiest. Daarbij vinden we het belangrijk dat de klanten ons herkennen aan onze beschikbaarheid, deskundigheid en zorgzaamheid.

Iedere medewerker van Officebox werkt vanuit deze gedachte.

Onze visie

Officebox wil ICT en online diensten voor de ondernemer en zijn of haar medewerkers begrijpelijk en toegankelijk maken.

Sponsoring

Officebox probeert een gezonde leefstijl te stimuleren. Hierbij sponsort Officebox de Rugby Club Spakenburg. Ook sponsort Officebox de korfbalvereniging KV De Meeuwen uit Putten. Alle teams van de F2 tot en met de selectie maken gebruik van kratten en bidons van Officebox bij KV De Meeuwen.

Officebox sponsort de stichting Kontaanoo. Kontaanoo helpt kinderen in verschillende plaatsen in Gambia. Zij zorgen ervoor dat het kind onderwijs krijgt van een gekwalificeerde leerkracht, een schooluniform en lesmateriaal. In het kort willen ze ervoor zorgen dat de kinderen hun volledige schoolopleiding kunnen doorlopen. Wil je ook een kind sponsoren? Klik dan op onderstaande banner en neem contact op met Konaanoo.

Kontaanoo
Share This