ISO-27001-300x300
Logo wit kleur MS partner klein

ICT Voor

Goede Doelen

Welkom bij Officebox, de specialist in ICT-omgevingen voor goede doelen. We begrijpen als geen ander de specifieke behoeften van jouw organisatie op het gebied van beveiliging, gebruiksgemak en beschikbaarheid. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan we klaar om jou en je collega’s te ondersteunen. Bij Officebox geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we samenwerken om jouw specifieke doelen te bereiken. Ons team kijkt ernaar uit om je te helpen om de ICT-omgeving te verbeteren en de werklast van jouw organisatie te verminderen. Ontdek hoe we jouw ICT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door onze uitgebreide kennis van goede doelen zijn we in staat om jouw organisatie te voorzien van voordelige ‘charity’ licenties van Microsoft. Daarnaast heeft Officebox een uniek prijsconcept voor goede doelen gerealiseerd. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

ICT voor Goede Doelen

Officebox bedient al diverse goede doelen. We voorzien deze organisaties van een volledig beheerde en beveiligde ICT-omgeving in combinatie met Microsoft 365. Daarnaast leveren we hardware, telefonie online en beveiligde wifi- en netwerkoplossingen. Een contactpersoon voor alle IT-gerelateerde vragen.  

 

Waarom kiezen goede doelen voor Officebox?

Vanwege diverse punten, namelijk: de expertise in non-profitorganisaties, ICT-oplossingen, flexibiliteit, gegevensbeveiliging, toegankelijkheid, voorspelbare kosten, schaalbaarheid en ondersteuning. Op deze factoren blinkt Officebox uit in het helpen van goede doelen, om efficiënter te werken en hun missie effectiever te vervullen.

Expertise Non-Profit sector

Officebox heeft ervaring en expertise in het bedienen van verenigingen en stichtingen, hierdoor begrijpen we wat non-profitorganisaties nodig hebben op het gebied van ICT-oplossingen.

Cloud oplossingen

Officebox richt zich op ICT en Cloud-oplossingen, hiermee kunnen we goede doelen ondersteunen. De oplossingen voorzien in efficiëntere en gestroomlijnde processen voor goede doelen, waardoor jouw organisatie meer tijd kan besteden aan hetgeen wat echt telt.

Gebaseerd op jouw wensen

Officebox kan een omgeving aanbieden die afgestemd is op de wensen van jouw organisatie. Maakt jouw organisatie gebruik van software? Dan kunnen wij een omgeving bouwen waarin dez software door de hele oganisatie gebruikt kan worden. Of werk lokaal met Microsoft 365!

Beveiliging

Officebox heeft beveiliging hoog in het vaandel staan. Medewerkes zijn Microsoft gecertificeerd. Daarnaast zijn we als organisatie ook ISO27001 gecertificeerd en volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

Toegankelijkheid

De ICT-omgeving van Officebox kun je op elke plek benaderen, al ben je in de stad of thuis aan het werk. Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord, aangevuld met een twee factor authenticatie, en je kan aan het werk!

Voorspelbare abonnementen

Officebox hanteert abonnementen, wat goede doelen in staat stelt hun budgetten beter te plannen zonder verrassingen op het gebied van ICT-kosten. Het maakt niet uit hoeveel je belt, de prijs voor je support-abonnement blijft hetzelfde.

Schaalbaarheid

Officebox biedt oplossingen die meegroeien met de behoeften van goede doelen, waardoor schaalbaarheid wordt geboden.

Ondersteuning

Onze servicedesk staat 24/7 voor jou en je collega's klaar. Je kan de servicedesk gelijk bereiken door te bellen, dan helpt een van onze systeembeheerders je direct. Uiteraard kun je ook je vagen mailen. We helpen je graag verder!

ISO27001-transparant

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Kwaliteit en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast worden Officebox Microsoft gediplomeerde personeelsleden elk jaar getraind om de kennis van onze geleverde producten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

REFERENTIES

Wat zeggen andere verenigingen of stichtingen?

Wij zijn tevreden met de manier en de snelheid waarop Officebox reageert. Niet alleen het oplossen van problemen, maar ook het wegwijzen en het geven van tips worden erg op prijs gesteld. Op deze manier kunnen we efficiënter werken.

Mila Chevalier

Stichting ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen

De medewerkers van Officebox zijn enthousiast over hun vak en zeer professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Van foutmelding tot gebruikersgemak en van thuiswerken tot instellingen van de smartphones, ze staan, in no-time, voor je klaar. Een no-nonsense, hands-on en transparant bedrijf.

Josje van der Meer

Nederlands Debat Instituut

Wij zijn blij met de goede service van Officebox. Onze medewerkers kunnen altijd de klantenservice bellen en worden dan prettig en snel geholpen. Ook bij onze verhuizing was Officebox erg flexibel en oplossingsgericht om onze ICT goed te regelen.

Annerieke van der Vegt

Stichting Integratiewerk

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This