Producten

Officebox Connectiviteit

Onze organisatie, Officebox, levert internet- en WiFi-verbindingen met het beheer dat je van ons gewend bent. Je kunt altijd rekenen op een passende aanbieding, omdat we gebruik maken van een fijnmazig netwerk. Je hebt de keuze uit verschillende connectiviteitsvormen, bandbreedtes en leveranciers. Als je bijvoorbeeld verbindingen van twee leveranciers combineert, kun je redundantie bereiken en dus dubbele zekerheid verkrijgen voor zowel je internet- als WiFi-verbindingen.

Officebox connectiviteit

Over Officebox connectiviteit

Officebox onderscheidt zich door een aantal innovatieve kenmerken op het gebied van connectiviteit, zoals hieronder beschreven:

Hoge bandbreedtes: Officebox biedt hoge bandbreedtes om te voldoen aan de eisen van moderne bedrijfsnetwerken. Hierdoor kun je snel en efficiënt werken zonder beperkingen.

Kwaliteitsgarantie op je verbindingen: Officebox waarborgt de kwaliteit van je verbindingen, zodat je kunt vertrouwen op een stabiele en betrouwbare netwerkervaring.

Keuze uit verschillende leveranciers: Bij Officebox heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende leveranciers, waaronder KPN, Eurofiber, Tele2 en NDIX. Dit stelt je in staat om de beste optie te selecteren die past bij jouw specifieke behoeften en eisen.

Veiligheid met Cisco/Mikrotik firewall en IP-VPN: Officebox zorgt voor een veilige netwerkomgeving met behulp van Cisco firewall en IP-VPN (Virtual Private Network) technologieën. Dit beschermt je bedrijfsgegevens tegen ongeautoriseerde toegang en waarborgt de vertrouwelijkheid van je informatie.

WiFi-netwerken / WiFi as a Service: Officebox biedt WiFi-netwerkoplossingen, inclusief WiFi as a Service. Hiermee kun je gemakkelijk en veilig draadloze connectiviteit bieden aan medewerkers en gasten binnen je organisatie.

Bedrijfsnetwerken: Officebox is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfsnetwerken. Dit omvat het opzetten van een lokale netwerkinfrastructuur, het integreren van servers en het leveren van ondersteuning op maat.

Met Officebox Connectiviteit kun je rekenen op betrouwbare en veilige netwerkoplossingen die de connectiviteit van je organisatie optimaliseren en ondersteunen.

Officebox Connectiviteit

Wat kun je verwachten?

Vaste verbinding

Zakelijk Fiber en FTTH

Meer Info

Met onze glasvezelverbinding profiteer je van supersnel internet. Bovendien is de uploadsnelheid via glasvezel gelijk aan de downloadsnelheid.

Als je je bevindt in stedelijke gebieden, is Fiber-To-The-Home (FTTH) met een bandbreedte tot 500Mb een uitstekende keuze. Als je op een bedrijventerrein of in een industriegebied gevestigd bent, kun je kiezen voor Zakelijk Fiber, met verbindingen tot 1GB symmetrisch.

Mocht glasvezel geen optie zijn op jouw locatie, dan biedt Officebox uiteraard ook diverse traditionele koperverbindingen aan. Bijvoorbeeld Extended Ethernet: Hierbij leveren we gebundelde en symmetrische verbindingen tot 20Mb/20Mb over koperlijnen.

WiFi as a Service

Maximale flexibiliteit

Meer Info

Met WiFi as a Service geniet je van maximale flexibiliteit. Je krijgt een snelle, veilige en betrouwbare WiFi-oplossing, zonder dat je hoeft te investeren of een langdurig contract hoeft af te sluiten. Bovendien profiteer je van optimaal gebruiksgemak.

Voor een vast en laag maandbedrag installeren en onderhouden wij jouw professionele draadloze netwerk. Het beheer, proactieve monitoring en gebruik van onze Servicedesk voor calamiteiten en aanpassingsverzoeken zijn allemaal inbegrepen, zonder extra kosten.

Met WiFi as a Service van Officebox kun je maandelijks de capaciteit van je netwerk upscalen of downscalen, afhankelijk van jouw behoeften.

Bedrijfsnetwerken

In binnen- en buitenland

Meer Info

Met Officebox koppelen we moeiteloos jouw vestigingen in zowel binnen- als buitenland met behulp van IP-VPN verbindingen en een firewall.

Op deze manier creëren we één geïntegreerd bedrijfsnetwerk dat volledig afgesloten is van het openbare internet. Dit waarborgt maximale veiligheid voor jouw organisatie.

jaar ervaring met Verbindingen

klanten gingen je voor

Product Nieuws

Lees hieronder de meest recente nieuwsberichten die Officebox over Officebox connectiviteit heeft geplaatst. Wil je meer nieuwsberichten lezen? Alle geplaatste nieuwsberichten zijn terug te vinden via de knop Meer Nieuws.

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This