ISO-27001-300x300
Logo wit kleur MS partner klein

ICT Voor

Verenigingen en stichtingen

Welkom bij Officebox, de specialist in ICT-omgevingen voor verenigingen en stichtingen. We begrijpen als geen ander de specifieke behoeften van jouw organisatie op het gebied van beveiliging, gebruiksgemak en beschikbaarheid. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan we klaar om jou en je collega’s te ondersteunen. Bij Officebox geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we samenwerken om jouw specifieke doelen te bereiken. Ons team kijkt ernaar uit om je te helpen om de ICT-omgeving te verbeteren en de werklast van jouw organisatie te verminderen. Ontdek hoe we jouw ICT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door onze uitgebreide kennis van verenigingen en stichtingen zijn we in staat om jouw organisatie te voorzien van voordelige ‘charity’ licenties van Microsoft. Daarnaast heeft Officebox een uniek en voordelig prijsconcept voor verenigingen en stichtingen gerealiseerd. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

ICT voor verenigingen en stichtingen

Officebox bedient al diverse verenigingen en stichtingen. We voorzien deze organisaties van een volledig beheerde en beveiligde ICT-omgeving in combinatie met Microsoft 365. Daarnaast leveren we hardware, telefonie online en beveiligde wifi- en netwerkoplossingen. Een contactpersoon voor alle IT-gerelateerde vragen.

Een greep uit onze klanten zijn: Omthuis (voorheen Eemland Wonen), Nederlands Debat Instituut, Stichting Lotgenotencontact, Stichting Integratiewerk en ITV Hogeschool.

Waarom kiezen verenigingen en stichtingen voor Officebox?

Vanwege diverse punten, namelijk: de expertise in non-profitorganisaties, ICT-oplossingen, flexibiliteit, gegevensbeveiliging, toegankelijkheid, voorspelbare kosten, schaalbaarheid en ondersteuning. Op deze factoren blinkt Officebox uit in het helpen van verenigingen en stichtingen, om efficiënter te werken en hun missie effectiever te vervullen.

 

Daarnaast hebben we diepgaande kennis van software die veel wordt gebruikt bij verenigingen en stichtingen. Software die voor ons bekens zijn, zijn onder andere Afas, NCCW, SmartDocuments, Klantvenster en vabi.

Online Beheer Tool

Beveiliging tegen Virussen & Spyware

Backup en Restore

Beveiligde netwerkverbinding

Cloud Diensten

Beveiliging

ISO27001-transparant

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Kwaliteit en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast worden Officebox Microsoft gediplomeerde personeelsleden elk jaar getraind om de kennis van onze geleverde producten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

RECENSIES

Wat zeggen andere verenigingen of stichtingen?

Wij zijn tevreden met de manier en de snelheid waarop Officebox reageert. Niet alleen het oplossen van problemen, maar ook het wegwijzen en het geven van tips worden erg op prijs gesteld. Op deze manier kunnen we efficiënter werken.

Mila Chevalier

Stichting ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen

De medewerkers van Officebox zijn enthousiast over hun vak en zeer professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Van foutmelding tot gebruikersgemak en van thuiswerken tot instellingen van de smartphones, ze staan, in no-time, voor je klaar. Een no-nonsense, hands-on en transparant bedrijf.

Josje van der Meer

Nederlands Debat Instituut

Wij zijn blij met de goede service van Officebox. Onze medewerkers kunnen altijd de klantenservice bellen en worden dan prettig en snel geholpen. Ook bij onze verhuizing was Officebox erg flexibel en oplossingsgericht om onze ICT goed te regelen.

Annerieke van der Vegt

Stichting Integratiewerk

Share This