ISO-27001-300x300
Officebox-Gold-Partner-Microsoft

ICT Voor

Verenigingen en stichtingen

Officebox is gespecialiseerd in het automatiseren van ICT omgevingen voor verenigingen en stichtingen. Verenigingen en stichtingen kunnen de gehele ICT omgeving onderbrengen in een online omgeving waarbij je altijd inlogt op dezelfde omgeving via Werkplek Online. Wil je liever op je eigen PC werken waarbij data veilig wordt gesteld met behulp van OneDrive en SharePoint? Dan biedt Officebox 365 een mooie uitkomst. En mocht je tijdens het gebruik van Officebox een vraag hebben, dan staat de support afdeling 24/7 voor je klaar. Hier rekenen wij een vast bedrag per maand voor.

ICT voor verenigingen en stichtingen

Officebox bedient al diverse verenigingen en stichtingen. We hanteren lagere prijzen voor non-profit organisaties, daarom is het zeer interessant om in gesprek te gaan of Officebox de ICT- en Cloud leverancier voor jou kan zijn.

Een greep uit onze klanten zijn: Eemland Wonen, Nederlands Debat Instituut, Stichting Lotgenotencontact, Stichting Integratiewerk en ITV Hogeschool.

Waarom kiezen verenigingen en stichtingen voor Officebox?

Officebox heeft al 15 jaar ervaring met het regelen van ICT-omgevingen voor verenigingen en stichtingen. Software pakketten die voor ons niet onbekend zijn, zijn onder andere Unit4, Elsevier, Exact, Kluwer, Microloon, King, Snelstart, iMuis en Profit en Elvy.
Genoeg ervaring dus om support te geven aan de meest gebruikte financiële software pakketten die er op de markt zijn.

Online Beheer Tool

Beveiliging tegen Virussen & Spyware

Backup en Restore

Beveiligde netwerkverbinding

Cloud Diensten

Beveiliging

ISO-27001-300x300

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Kwaliteit en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast worden Officebox Microsoft gediplomeerde personeelsleden elk jaar getraind om de kennis van onze geleverde producten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

RECENSIES

Wat zeggen andere verenigingen of stichtingen?

Na een vergelijking van verschillende aanbieders koos Eemland Wonen uiteindelijk voor Officebox. We waren op zoek naar een partij met ervaring met kleine- en middelgrote organisaties die onze uitdagingen begrijpt. Officebox heeft die ervaring en staat dicht bij de klant.

André Op de Beke

Eemland Wonen

De medewerkers van Officebox zijn enthousiast over hun vak en zeer professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Van foutmelding tot gebruikersgemak en van thuiswerken tot instellingen van de smartphones, ze staan, in no-time, voor je klaar. Een no-nonsense, hands-on en transparant bedrijf.

Josje van der Meer

Nederlands Debat Instituut

Wij zijn blij met de goede service van Officebox. Onze medewerkers kunnen altijd de klantenservice bellen en worden dan prettig en snel geholpen. Ook bij onze verhuizing was Officebox erg flexibel en oplossingsgericht om onze ICT goed te regelen.

Annerieke van der Vegt

Stichting Integratiewerk

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren