Expertise

Officebox Training

Met een snel evoluerend landschap van digitale technologieën zoals Microsoft 365, is het essentieel dat bedrijven en hun medewerkers bijblijven om concurrentievoordeel te behouden. Officebox begrijpt deze uitdaging en biedt op maat gemaakte trainingen aan haar klanten, gericht op het versterken van de digitale vaardigheden die nodig zijn om het volledige potentieel van Microsoft 365 te benutten. Van het begrijpen van data diversiteit tot het navigeren door kunstmatige intelligentie, Officebox neemt haar klanten mee op een leertraject dat de adoptie van software stimuleert en bijdraagt aan hun succes in een steeds digitaler wordende werkomeving. 

Officebox Training

Wat voor trainingen biedt Officebox?

Officebox biedt een uitgebreid scala aan trainingen aan op het gebied van Microsoft 365, ontworpen om organisaties te helpen hun digitale vaardigheden te versterken en het maximale uit hun Microsoft 365-omgeving te halen. Deze trainingen omvatten onder andere basiscursussen voor beginners die zich willen vertrouwd maken met de basisfunctionaliteiten van Microsoft 365, geavanceerde trainingen voor ervaren gebruikers die hun vaardigheden willen uitbreiden en optimaliseren, en gespecialiseerde workshops gericht op specifieke tools en toepassingen binnen het Microsoft 365-ecosysteem, zoals Teams, SharePoint en meer. Bovendien biedt Officebox op maat gemaakte trainingen aan, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van individuele organisaties, zodat ze een gepersonaliseerde leerervaring kunnen bieden. De training kan worden gegeven vanuit de eigen bedrijfsspecifieke Microsoft-omgeving, waardoor medewerkers de omgeving direct herkennen. Met ervaren trainers en een praktische hands-on benaderingen streeft Officebox ernaar om haar klanten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de huidige digitale werkomgeving.

Trainingen

Welke Trainingen?

Ontdek de kracht van Microsoft 365 met onze uitgebreide trainingen, ontworpen om jouw digitale vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt met de tools, onze trainingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw niveau en behoeften. Ongeacht of je een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding, zodat je het meeste uit elke sessie kunt halen. Bereid je voor om jouw Microsoft 365-ervaring naar een hoger niveau te tillen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor productiviteit en samenwerking.

Bestandsbeheer

Microsoft SharePoint & Teams

Meer Info

Ontdek de kracht van gestroomlijnd bestandsbeheer met onze training over MS SharePoint en Teams. Leer hoe jij efficiënt documenten kunt organiseren, delen en samenwerken binnen jouw team en organisatie. Tijdens deze praktische sessie krijg je inzicht in het gebruik van SharePoint als een centrale hub voor documentopslag en -beheer, en leer je hoe je Teams kunt gebruiken voor naadloze communicatie en samenwerking rondom deze bestanden. Ontdek handige tips en trucs voor het maken van mappenstructuren, het instellen van machtigingen, het co-auteurschap van documenten en meer. Na deze training kun jij jouw team naar nieuwe hoogten tillen door effectief gebruik te maken van deze krachtige tools voor bestandsbeheer.

Webinars in Teams

Webinars in Microsoft Teams

Meer Info

Ontdek de kracht van interactieve en boeiende webinars met Microsoft Teams. Met onze training leer je hoe je moeiteloos professionele webinars kunt hosten en bijwonen, rechtstreeks vanuit de vertrouwde Teams-omgeving. Leer hoe je jouw publiek kunt betrekken met functies zoals live chats, polls en Q&A-sessies. Ontdek hoe je presentaties kunt delen, scherm delen voor demonstraties en interactieve sessies kunt houden met de deelnemers. Met de mogelijkheid om webinars op te nemen, kun je waardevolle content creëren die achteraf kan worden bekeken. Of je nu een marketingevenement, een trainingssessie of een bedrijfspresentatie organiseert, Microsoft Teams biedt de tools die je nodig hebt voor een naadloze en professionele webinar-ervaring.

Op maat gemaakt

Microsoft 365

Meer Info

Haal het maximale uit Microsoft 365 met onze op maat gemaakte trainingen. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren gebruiker bent die op zoek is naar geavanceerde technieken, onze trainingen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en vaardigheidsniveaus te voldoen. Ontdek hoe je efficiënt kunt samenwerken met Teams, documenten kunt maken en delen met SharePoint en OneDrive, en productiever kunt werken met apps zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door praktische oefeningen, handige tips en persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit de krachtige tools die Microsoft 365 te bieden heeft. Of je nu een individuele training wilt of een aangepaste sessie voor jouw hele team, wij staan klaar om jouw Microsoft 365-vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Trainingen Nieuws

Lees hieronder de meest recente nieuwsberichten over Officebox Trainigen. Wil je meer nieuwsberichten lezen? Alle geplaatste nieuwsberichten zijn terug te vinden via de knop Meer Nieuws.

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This