Producten

Microsoft 365

Officebox is Gold Partner van Microsoft en kan daarom aan jouw organisatie Microsoft licenties leveren!

Wat is Microsoft 365?
Met Microsoft 365 kan jouw organisatie gebruik maken van verschillende Microsoft applicaties, denk hierbij aan Word, Excel, PowerPoint, maar ook Teams, SharePoint en OneDrive. Met Word maak je documenten, met PowerPoint maak je presentaties en met Excel spreadsheets. Deel deze bestanden en werk samen met je collega’s in Teams. Maak contact door te (video)bellen en chatten vanaf elke locatie. Maak jouw werk makkelijker met de applicaties van Microsoft 365!

Microsoft 365

Werk lokaal met Microsoft 365!

Met Officebox 365 werk je lokaal op een beveiligde laptop of computer met Microsoft 365. Hierdoor kun je vanaf elke locatie (met internet) werken. Vanuit kantoor, thuis, onderweg of zelfs vanaf een mobiel apparaat. Je hebt toegang tot je bestanden, e-mails, agenda en meer. Met de Microsoft-applicaties kun je gemakkelijk samenwerken met je collega’s. Officebox beheerd en beveiligd jouw werkapparaat en ondersteund je bij functionele- en hulpvragen. Ook kun je gebruik maken van ‘MijnOfficebox’ een handige self-service tool, waar je allerlei aanpassingen instellingen gemakkelijk zelf kan regelen.

MS Word

Creër moeiteloos professionele documenten en bewerk ze gemakkelijk, om efficiënt te werken en je boodschap helder over te brengen.

MS Excel

Organiseer, analyseer en visualiseer complexe gegevens, zodat je betere beslissingen kunt nemen en je bedrijf kunt laten groeien.

MS PowerPoint

Maak en deel boeiende presentaties, waarmee je je ideeën krachtig kunt communiceren en je publiek kunt betoveren.

Microsoft Teams - Office 365

MS Teams

Samenwerken, communiceren en vergaderen met collega’s en relaties, waar je ook bent, om efficiënter te werken en resultaten te behalen.

Microsoft Outlook - MS Outlook

MS Outlook

Met Outlook kun je e-mails beheren, je agenda organiseren en effectief communiceren, waardoor je productiever bent en altijd op de hoogte blijft van belangrijke informatie.

MS OneDrive - Microsoft 365

MS OneDrive

Waar je ook bent, je kunt altijd bestanden en foto’s opslaan, openen, bewerken en delen.

Microsoft 365 - Microsoft Word
Microsoft Excel - Microsoft 365
MS365 - PowerPoint
Microsoft Teams Meeting - Microsoft 365
Microsoft Outlook on computer screen and Microsoft Outlook logo
Microsoft OneDrive - Microsoft 365

Microsoft 365

Wat kun je verwachten?

Beveiliging

Van je bestanden, account en device

Meer Info

Officebox beveiligt je account met twee factor authenticatie (DUO). Daarnaast beveiligen we je laptop of computer met Microsoft End Point Manager en End-Point protection. Hieronder valt anti-virus, dataversleuteling op je device en de bewaking van veiligheidsinstellingen.

Microsoft 365

Delen en samenwerken

Meer Info

Maak gebruik van de vertrouwde Word, Excel en PowerPoint applicaties, maar ook van Microsoft Teams en SharePoint. Maak eenvoudig contact met collega’s door te (video)bellen en chatberichten te sturen. Ook kun je gemakkelijk samenwerken en bestanden delen met collega’s en relaties buiten jouw organisatie.

Bestandsbeheer

SharePoint, Teams & OneDrive

Meer Info

Jouw data wordt opgeslagen in de Microsoft-cloud, in een West-Europees datacenter. Met SharePoint, Teams en OneDrive heb je overal toegang tot je documenten. Bepaal welke documenten jouw medewerkers mogen zien en plaats ze in Teams om samen te werken.

jaar Microsoft 365 provider

klanten gingen je voor

Microsoft 365 Nieuws

Lees hieronder de meest recente nieuwsberichten rondom Microsoft 365. Wil je meer nieuwsberichten lezen? Alle geplaatste nieuwsberichten zijn terug te vinden onder de knop Meer Nieuws.

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This