E-mail handtekening maken in Outlook

door | Productinfo | 0 Reacties

E-mails in outlook zijn doorgaans voorzien van een professionele handtekening onderaan de mail. Bij Officebox krijgen we regelmatig de vraag hoe zo’n handtekening wordt gemaakt en hoe een nieuwe handtekening als standaard ingesteld kan worden. In dit artikel zullen we een aantal veel voorkomende vragen beantwoorden zodat ook jij een nette en professionele handtekening kunt toevoegen aan de mail.

Outlook mail

Waarom een E-mail Handtekening in Outlook?

Een handtekening kan voor verschillende functies ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid, meer bezoekers genereren naar de website, je social mediakanalen promoten maar ook om belangrijke berichten te delen met klanten, prospects en leveranciers.

 

Wat plaats je in een E-Mail Handtekening?

Het hangt af van de uitstraling die je wilt laten voorkomen bij de ontvanger. Wil je een persoonlijke uitstraling dan plaats je een foto van jezelf. Kies je voor een professionele uitstraling dan zou je ervoor kunnen kiezen om een logo van het bedrijf te plaatsen.

Uiteraard moet je het niet te bont maken met een E-mail handtekening. Je kent de uitdrukking vast wel…“less is more”. Maak het dus niet te gek en plaats niet te veel in een handtekening.

Gegevens die je kunt plaatsen zijn:

  1. Je voor -en achternaam.
  2. Functie
  3. Zakelijk telefoonnummer
  4. Adres van het bedrijf
  5. Link naar we website en socialmedia kanalen
  6. Logo van het bedrijf of professionele foto van jezelf

Hoe maak je een E-mail Handtekening voor Outlook?

 We zien regelmatig handtekeningen voorbijkomen die zijn toegevoegd als afbeelding waarbij de linkjes niet aangeklikt kunnen worden. Al snel volgt de vraag bij Officebox hoe de linkjes naar bijvoorbeeld een website, Facebook of Twitter klikbaar gemaakt kunnen worden. Helaas is dat vanuit een afbeelding niet zo eenvoudig. Elk onderdeel in de afbeelding dient namelijk omgezet worden naar een onderdeel van een html formaat om de verschillende items in de E-mail handtekening klikbaar te maken.

 

Hoe en waar maak je een HTML-handtekening voor outlook?

Er zijn verschillende websites die de mogelijkheid bieden om een email handtekening automatisch te genereren wanneer je de gewenste gegevens vooraf invoert.

Hieronder zijn een aantal gratis en betaalde websites waar je een email handtekening kunt laten genereren:

  1. De Hubspot email signature generator
  2. Wisestamp
  3. Mail Signatures – Signature Generator
  4. Signature Generator

Uiteraard zijn er nog veel meer handtekening generatoren waar je een keuze kunt maken uit een voorbeeld handtekening die vervolgens omgezet word naar een handtekening met jouw gegevens.

Handtekening toevoegen aan Microsoft Outlook

Als je de handtekening hebt gemaakt dan zal deze in een HTML-formaat worden gegenereerd. Dit heeft als voordeel dat alle linkjes naar verschillende websites of social media klikbaar zullen zijn. In de toegevoegde video zie je hoe een handtekening eenvoudig toegevoegd kan worden aan outlook. In de video zal ook worden uitgelegd hoe je een handtekening als standaard kunt instellen zodat je dit niet elke keer handmatig hoeft te doen.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren