Gefeliciteerd met jullie 12,5 jaar Jubileum

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Wij bedanken jullie voor alle tomeloze inzet die jullie deze 12,5 jaar hebben getoond en hopen dat we er nog heel veel jaren bij mogen optellen!

 

Vorige week hebben we een bericht geplaatst over het afscheid van Vincent en zijn 12,5-jarig jubileum. Uiteraard was Vincent niet de enige die al 12,5 jaar in dienst was. De volgende heren mogen we natuurlijk ook feliciteren met deze mooie prestatie Wulfert Hop, Erwin Zwaan, Peter van Elst, Jeroen Bos, Henk Hop en Ruurt Wijngaard!

Via onze socialmediakanalen Facebook, LinkenIn en Twitter hebben we deze heren al eens gefeliciteerd, maar we willen deze mannen toch nog eens extra in het zonnetje zetten. De directie heeft daarom ook een leuk cadeautje voor ze uitgekozen. In onderstaande video is het kort te zien hoe het cadeautje in ontvangst is genomen.

Jullie zijn altijd de steun en toeverlaat van Officebox en onze klanten. Wij bedanken jullie voor de tomeloze inzet die jullie deze 12,5 jaar hebben getoond en hopen dat we er nog heel veel jaren bij op mogen tellen!

We wensen jullie ook veel drink plezier met dit cadeau en hopen dat jullie aan ons denken terwijl jullie flesjes openen met deze zilveren flesopener.

 

Presentje-voor-125-jaar-dienstverlening-

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren