ISO-27001-300x300
Officebox-Gold-Partner-Microsoft

ICT Voor

Goede Doelen

Welkom bij Officebox, de specialist in ICT-omgevingen voor goede doelen. We begrijpen als geen ander de specifieke behoeften van jouw organisatie op het gebied van beveiliging, gebruiksgemak en beschikbaarheid. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan we klaar om jou en je collega’s te ondersteunen. Bij Officebox geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we samenwerken om jouw specifieke doelen te bereiken. Ons team kijkt ernaar uit om je te helpen om de ICT-omgeving te verbeteren en de werklast van jouw organisatie te verminderen. Ontdek hoe we jouw ICT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door onze uitgebreide kennis van goede doelen zijn we in staat om jouw organisatie te voorzien van voordelige ‘charity’ licenties van Microsoft. Daarnaast heeft Officebox een uniek prijsconcept voor goede doelen gerealiseerd. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

ICT voor Goede Doelen

Officebox bedient al diverse goede doelen. We voorzien deze organisaties van een volledig beheerde en beveiligde ICT-omgeving in combinatie met Microsoft 365. Daarnaast leveren we hardware, telefonie online en beveiligde wifi- en netwerkoplossingen.

Daarnaast steunt Officebox goede doelen door 20% van de gemaakte ICT-kosten aan het goede doel te doneren*. Meer weten over deze actie? Neem contact met ons op!

*Bekijk hier de voorwaarden.

Waarom kiezen goede doelen voor Officebox?

Goede Doelen kiezen voor Officebox vanwege de expertise in non-profitorganisaties, geautomatiseerde ICT-oplossingen, flexibiliteit, gegevensbeveiliging, toegankelijkheid, voorspelbare kosten, schaalbaarheid en technologische ondersteuning. Deze factoren helpen goede doelen efficiënter te werken en hun missie effectiever te vervullen.

Expertise Non-Profit sector

Officebox heeft ervaring en expertise in het bedienen van verenigingen en stichtingen, wat betekent dat ze goed begrijpen wat non-profitorganisaties nodig hebben op het gebied van ICT-oplossingen.

Automatisering van ICT- Omgeving

Officebox richt zich op het automatiseren van ICT-omgevingen, wat kan resulteren in efficiëntere en gestroomlijnde processen voor goede doelen, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun missie.

Flexibiliteit en keuzemogelijkheden

Officebox biedt zowel onlineomgevingen als Officebox 365-oplossingen, waardoor goede doelen kunnen kiezen welke optie het beste aansluit bij hun behoeften en voorkeuren.

Gegevens- beveiliging

Het aanbieden van OneDrive en SharePoint voor het veilig opslaan van gegevens kan een geruststelling zijn voor goede doelen die gevoelige informatie beheren. Officebox kan helpen bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen om gegevens te beschermen.

Toegankelijkheid en Ondersteuning

Het feit dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun ICT-omgeving via Werkplek Online, gecombineerd met 24/7 ondersteuning, kan de productiviteit van goede doelen verhogen en eventuele problemen snel oplossen.

Voorspelbare kosten

Officebox hanteert een vast maandelijks tarief, wat goede doelen in staat stelt hun budgetten beter te plannen zonder verrassingen op het gebied van ICT-kosten.

Schaalbaarheid

Officebox kan oplossingen bieden die meegroeien met de behoeften van goede doelen naarmate ze groeien, waardoor schaalbaarheid wordt geboden.

Technologische Ondersteuning

Goede doelen kunnen profiteren van de technologische expertise van Officebox, waardoor ze up-to-date blijven met de nieuwste technologieën en best practices.

ISO27001-transparant

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Kwaliteit en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast worden Officebox Microsoft gediplomeerde personeelsleden elk jaar getraind om de kennis van onze geleverde producten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

ACTIE

Ontvang 20% van je ICT-kosten als donatie!

Voorwaarden van de actie
  1. De jaarlijkse Officebox ICT-kosten bevatten de abonnementskosten voor Officebox Werkplek Online 365 en Officebox 365. 
  2. Eenmaal per jaar wordt 20% van de Officebox ICT-kosten uit dat (volledige) kalenderjaar uitgekeerd aan de organisatie.
  3. De donatie kan eventueel in overleg met beide partijen worden omgezet naar een maandelijkse korting op de factuur.
  4. De donatie of maandelijkse korting (zie punt 3) wordt ieder jaar uitgekeerd zolang de organisatie klant is van Officebox.
  5. De actie geldt voor erkende non-profit organisaties binnen Nederland, welke in 2024 klant zijn geworden bij Officebox.

REFERENTIES

Wat zeggen andere verenigingen of stichtingen?

Wij zijn tevreden met de manier en de snelheid waarop Officebox reageert. Niet alleen het oplossen van problemen, maar ook het wegwijzen en het geven van tips worden erg op prijs gesteld. Op deze manier kunnen we efficiënter werken.

Mila Chevalier

Stichting ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen

De medewerkers van Officebox zijn enthousiast over hun vak en zeer professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Van foutmelding tot gebruikersgemak en van thuiswerken tot instellingen van de smartphones, ze staan, in no-time, voor je klaar. Een no-nonsense, hands-on en transparant bedrijf.

Josje van der Meer

Nederlands Debat Instituut

Wij zijn blij met de goede service van Officebox. Onze medewerkers kunnen altijd de klantenservice bellen en worden dan prettig en snel geholpen. Ook bij onze verhuizing was Officebox erg flexibel en oplossingsgericht om onze ICT goed te regelen.

Annerieke van der Vegt

Stichting Integratiewerk

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This