Officebox opnieuw Microsoft Gold Partner

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Als Microsoft Partner zijn we uiteraard geautoriseerd om producten van Microsoft te verkopen. Om Microsoft Gold Partner te worden moet je aan een aantal eisen voldoen zoals aan het aantal jaren dat we actief zijn als bedrijf met Microsoft Producten maar ook wordt er gekeken of het bedrijf en het personeel voldoende vaardigheden bezit om de Microsoft-producten te kunnen ondersteunen. Als Microsoft Partner kunnen we ons onderscheiden van anderen omdat we deel uitmaken van een netwerk waarbij we directe contacten hebben met andere Microsoft-partners.

MICROSOFT

Microsoft Partner Niveaus

Microsoft kent twee soorten partner-niveaus om een bedrijfsniveau te erkennen.

Microsoft onderscheidt deze partners met een Silver-status of een Gold-status. De status is afhankelijk van de specifieke vaardigheden die een bedrijf heeft opgedaan tijdens het leveren van diensten.

Als Microsoft Gold Partner kan Officebox gebruik maken van nieuw producttrainingsmateriaal en krijgen we praktische adviezen m.b.t. pre-sales en implementatie. Daarnaast hebben Microsoft-partners toegang tot support inclusief ondersteuning voor verschillende Microsoft-producten waaronder Microsoft 365, Dynamics en Azure.

 

Competentie beoordeling voor een Microsoft Gold Partner

Het personeel van Officebox en Officebox zelf krijgen jaarlijks een competentiebeoordeling die aan de hand van examens en prestatietests worden beoordeeld. De beoordelingen vinden jaarlijks plaats om te kunnen garanderen dat we er zeker van kunnen zijn dat we als Microsoft partner nog steeds goed presteren.

Deze ondersteuning komt uiteraard ten goede van de ondersteuning die wij jullie bieden. Wil je weten wat de beste Microsoft-oplossing is voor jouw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via onderstaande knop.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren