Hoe kan Microsoft Copilot jouw productiviteit verhogen?

door | Microsoft 365

Wat is Copilot? Microsoft 365 Copilot is een digitale assistent op basis van AI die is ontworpen om gebruikers te helpen met een reeks taken en activiteiten op hun apparaten. Het kan concepten van inhoud maken, verschillende manieren voorstellen om iets dat u hebt geschreven te verwoorden, afbeeldingen voorstellen en invoegen, PowerPoint-presentaties maken op basis van uw Word documenten en vele andere nuttige dingen.

Microsoft Copilot

Wat is Copilot?

Ben je op zoek naar een manier om je werk sneller en gemakkelijker te maken? Wil je meer tijd besteden aan creatieve en strategische taken in plaats van aan routinematige en repetitieve taken? Dan is Microsoft Copilot perfect voor jou!

Microsoft Copilot is een nieuwe AI-functie die geïntegreerd wordt in de Microsoft 365 applicatie, om je te helpen sneller en creatiever te werken. Copilot werkt samen met je om jouw woorden om te zetten in een van de krachtigste productiviteitstools ter wereld. Het werkt samen mer populaire Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer.

Met Copilot kunt je eenvoudige instructies geven, zoals “schrijf een samenvatting van dit document” of “maak een grafiek van deze gegevens”, en Copilot zal je intelligente assistentie bieden in real time. Copilot kan je ook helpen met creatieve taken, zoals het schrijven van voorstellen, brieven, email’s en meer.

Hoe werkt Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot maakt gebruik van Large Language Modellen (LLM’s) die getraind zijn op enorme hoeveelheden tekstgegevens om nieuwe inhoud te genereren op basis van jouw invoeropdracht. Large Language Modellen (LLM’s) zijn eigenlijk superslimme computerprogramma’s die heel goed zijn in begrijpen wat mensen zeggen en vragen. Ze werken door veel, heel veel tekst te lezen en te onthouden, net als hoe jij boeken leest om slimmer te worden.

Copilot combineert de kracht van LLM’s met de gegevens van jouw organisatie om gepersonaliseerde en relevante suggesties te bieden. Copilot respecteert daarbij ook jouw privacy en beveiliging en geeft je volledige controle over jouw gegevens. Je kunt namelijk kiezen welke gegevens je wilt delen met Copilot en hoe je wil dat Copilot jouw gegevens gebruikt. Copilot voldoet aan de hoogste normen voor verantwoorde AI-praktijken en stelt je in staat om feedback te geven en de resultaten te verbeteren.

 

Wat kun je doen met Microsoft Copilot?

Als ICT-bedrijf weten we hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en innovaties. Daarom zijn we erg enthousiast over Microsoft Copilot en hoe het ons kan helpen om onze klanten beter van dienst te zijn. Met Copilot kunnen je:

  • De documentatie verbeteren en versnellen door gebruik te maken van de slimme samenvattingen, spellingcontroles, grammaticacontroles en stijlsuggesties van Copilot.
  • De presentaties verfraaien en verlevendigen door gebruik te maken van de slimme ontwerpen, afbeeldingen, animaties en overgangen van Copilot.
  • E-mails effectiever en efficiënter maken door gebruik te maken van de slimme antwoorden, planningen, bijlagen en opvolgingen van Copilot.
  • Samenwerking verbeteren en vereenvoudigen door gebruik te maken van de slimme chat, vergaderingen, notities en taken van Copilot.

Microsoft Copilot is momenteel beschikbaar voor een beperkt aantal gebruikers als een preview-versie. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en updates. Copilot zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle Microsoft 365-gebruikers als een premium-functie met verschillende prijsopties.

Wil je meer weten over Microsoft Copilot en hoe het uw productiviteit kan verhogen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om het beste uit Microsoft 365 te halen met Copilot!

Om Copilot te gebruiken, moet jouw organisatie aan enkele technische vereisten voldoen en enkele functies inschakelen. Volgens de officiële website van Copilot https://adoption.microsoft.com/en-us/copilot/ zijn de vereisten voor het gebruik van Copilot.

Meer weten?

Wil je meer weten over Microsoft Copilot? Neem geheel vrijblijvend contact op via onderstaande knoppen. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn, hoe we Microsoft Copilot kunnen implementeren in jouw organisatie, hoe het traject verloopt en wat de bijbehorende kosten (kunnen) zijn.

Microsoft 365

Nieuws Berichten

Share This