Hoe kan Officebox jouw organisatie voorzien van connectiviteit?

door | Officebox Connectiviteit

Officebox wil haar klanten graag in alle ICT-behoeften voorzien. Van een werkplek, hardware, telefonie tot en met connectiviteit. Om de connectiviteit te kunnen verzorgen heeft Officebox al geruime tijd een samenwerking met RoutIT. Daarnaast levert Officebox ook netwerkapparatuur en -diensten. Officebox kan jouw netwerkinfrastructuur opzetten en onderhouden.

Connectiviteit & netwerk

Wat is RoutIT?

RoutIT is onderdeel van het KPN Partner Network. Het KPN Partner Network biedt diensten aan op het gebied van Telecom. Het Partner Network werkt uitsluitend samen met partners, waarvan Officebox één van deze partners is. De partners bedienen het MKB van Nederland.  

Wat kan Officebox leveren via RoutIT? 

Officebox heeft een samenwerking met RoutIT op het gebied van connectiviteit. Via RoutIT kan Officebox internetlijnen leveren aan haar klanten. Met de adresgegevens van de organisatie kunnen wij via RoutIT zien welke soorten internetlijnen beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen we zien welke snelheden er behaald kunnen worden. Vanuit die informatie kunnen we een prijsopgave geven. De internetlijnen kunnen met verschillende snelheden in MB’s (of GB’s) geleverd worden. Dit is afhankelijk van de wensen van de organisatie.  

Ben jij benieuwd welke internetlijnen wij (met RoutIT) aan jouw organisatie kunnen leveren? Of wil je weten of wij kunnen concurreren met je huidige lijn? Neem contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 088 118 3210 of mail naar verkoop@officebox.nl 

Netwerk

Naast de internetlijn kan Officebox de gehele netwerk-infrastructuur leveren, plaatsen en onderhouden. Hiervoor maakt Officebox gebruik van Unifi netwerkapparatuur. Met deze apparatuur kunnen we jouw netwerk opzetten en monitoren. De infrastructuur kan afgestemd worden op jouw wensen en de grootte van jouw organisatie. Naast de producten van Unifi maken we gebruik van routers van het merk Mikrotik en Cisco. Officebox heeft brede kennis van de producten en de mogelijkheden. We willen jouw organisatie hier graag in ondersteunen. 

Ben je benieuwd wat Officebox voor jouw organisatie hierin kan betekenen? Of wil je een Site survey op locatie? Neem contact op met Jeroen Bos, hij geeft je graag advies over jouw netwerk! 

Beveiliging

Nieuwsberichten

Verhoogde Cybersecurity: Awareness Training

Verhoogde Cybersecurity: Awareness Training

Trainen tegen cybercriminaliteit Barracuda: jouw partner in cyber security Barracuda is een toonaangevende naam op het gebied van cyber security, die een breed scala aan...

Share This