Innovatie en Samenwerking: Het Verhaal van Wisse Kommunikatie

door | Klant in de spotlight

Ontdek het verhaal van Wisse Kommunikatie, een toonaangevend communicatiebureau dat sinds 1982 voorop loopt in innovatie en samenwerking. Als managing partner deel ik graag hoe ons bureau evolueert om future-proof te blijven in de snel veranderende wereld van communicatie. Lees verder om te ontdekken hoe onze samenwerking met Officebox ons helpt bij het stroomlijnen van onze processen en het maximaliseren van efficiëntie, terwijl we onze medewerkers ondersteunen om op een meer geavanceerde manier te werken. - Serge Beckers, Managing Partner bij Wisse Kommunikatie

Wisse kommunikatie aan het woord:

Als managing partner bij Wisse Kommunikatie ben ik mede verantwoordelijk voor de strategie van ons bureau. Die, in de steeds veranderende wereld van communicatie, natuurlijk future proof moet zijn.

De geschiedenis van Wisse Kommunikatie begon in 1982, toen Nijmegenaar Hubert Wisse ons bureau oprichtte in Arnhem. Hoewel Hubert Wisse al een paar jaar met pensioen is, blijft hij een bron van inspiratie. Zeker op het gebied van innovatie, waarin Wisse Kommunikatie altijd een voorloper is geweest. Qua apparatuur, qua internationale samenwerking, qua nieuwe concepten en qua aanwezigheid op de socials (als eerste bureau op Twitter, bijvoorbeeld) is Wisse vaak een voorbeeld geweest voor concullega’s en klanten.

Een belangrijke stap in onze ontwikkeling als bureau was de samenwerking met Officebox. Deze organisatie staat ons al jaren bij op IT- en telefoniegebied, en biedt hulp en advies waar dat nodig en relevant is. De recente overstap naar Microsoft 365, waarmee we onze interne processen konden stroomlijnen en onze efficiëntie konden vergroten, is daarvan ook weer een goed voorbeeld.

Officebox heeft niet alleen geholpen bij de implementatie van Microsoft 365, maar heeft ons ook waardevol advies gegeven over hoe we kunnen profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen. Dankzij hun expertise kunnen we vooruitplannen en ons aanpassen aan veranderende behoeften, en kunnen we onze medewerkers helpen om op een efficiëntere en eenvoudigere manier te werken.

Bovendien staat de helpdesk van Officebox altijd klaar om ondersteuning te bieden, wat zorgt voor een probleemloze werking van onze ICT-systemen. Als partner kijk ik uit naar een toekomst vol mogelijkheden en groei voor Wisse Kommunikatie. Ons verhaal van voortdurende innovatie en samenwerking is nog lang niet ten einde.

Geschreven door Serge Beckers, managing partner van Wisse Kommunikatie.

Microsoft 365

Nieuws Berichten

Share This