ISO 27001 Audit met vlag en wimpel doorlopen!

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

In december 2019 hebben we ons ISO27001 certificaat behaald. Dit certificaat biedt jou en ons de zekerheid dat we aan alle eisen voldoen omtrent de beveiliging van informatie. Met het ISO27001 Certificaat voldoen we aan de Wet Bescherming en Persoonsgegevens (AVG). Elk jaar wordend de processen weer onder de loep genomen d.m.v. een audit door een externe instantie zoals TÜV Nederland. Afgelopen december was de eerste audit bij Officebox en we mogen met trots aankondigen dat we deze met vlag en wimpel hebben doorlopen!

ISO CERTIFICERING

Waarom een Audit?

Bij een audit van de ISO27001 audit worden de processen, werkwijze en de beveiliging van een bedrijf op een aantal punten getoetst. In grote lijnen worden de processen, werkwijze en de beveiliging getoetst die in het Information Security Management System (ISMS) staan en vervolgens in de praktijk worden nageleefd.

Hoe vaak vindt een audit plaats?

De ISO 27001 specificeert niet hoe vaak een organisatie een interne audit moet uitvoeren. TÜV Nederland voert echter jaarlijks een controle uit om te toetsen of het informatiebeveiligingssysteem nog voldoet aan alle certificeringseisen. De geldigheid van het ISO 27001 certificaat is drie jaar. Na drie jaar zal er een her certificering plaatsvinden.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren