Klassieke Microsoft Teams VS Nieuwe Microsoft Teams

door | Microsoft 365

Ontdek de toekomst van Microsoft Teams! In dit bericht laten we je zien hoe je de nieuwste versie van Teams kunt uitproberen en toegang kunt krijgen tot baanbrekende functies voordat ze voor iedereen beschikbaar zijn. Lees verder om te ontdekken welke voordelen MS Teams te bieden heeft en hoe je de nieuwe Microsoft Teams kunt gebruiken.

Microsoft Teams

Verbeterde performance

Ervaar de snelste versie van Teams tot nu toe, helemaal opnieuw ontworpen voor jou. Met een focus op prestaties is de nieuwe Teams sneller, intuïtiever en flexibeler dan ooit tevoren. In deze nieuwe Teams kun je moeiteloos wisselen tussen apps, snel reageren op chatberichten en vlot deelnemen aan vergaderingen en oproepen, terwijl je minder batterijvermogen en geheugen gebruikt. Bovendien is de opmaak van de nieuwe Teams grotendeels hetzelfde als wat je gewend bent, zodat je direct aan de slag kunt.

Zie hieronder de performance verschillen tussen de klassieke Microsoft Teams en de vernieuwde Microsoft Teams.

Meerdere accounts toevoegen

Voeg nog een Teams-account toe met ondersteuning voor multitenant multi-accounts (MTMA) in de nieuwe Teams. Hiermee kun jij je aanmelden bij meerdere werk- of schoolaccounts (of als gast in andere organisaties) zonder dat je meerdere webbrowsers hoeft te gebruiken.

Wanneer jij extra accounts toevoegt aan jouw Teams-desktopapplicatie, heb jij de volgende extra mogelijkheden:

  • Ontvang realtime meldingen van al jouw accounts, inclusief die van verschillende organisaties.
  • Neem deel aan chats, vergaderingen en gesprekken met meerdere accounts en organisaties zonder dat je een lopend gesprek of vergadering hoeft te verlaten om van account of organisatie te wisselen.
  • Pas jouw status afzonderlijk aan voor elk account en elke organisatie.

Als je een ander account wilt toevoegen, klik dan op jouw profielfoto in de rechterbovenhoek van de nieuwe Teams en selecteer vervolgens “Nog een werkaccount toevoegen”.

 

Nieuw Account toevoegen Teams

Nieuwe Microsoft Teams proberen?

Indien je de nieuwe versie van Micosoft Teams wilt gebruiken dan druk je eenvoudig op de wisselknop “Probeer de nieuwe Teams”.

Indien deze niet aanwezig is dan kun je contact opnemen met Officebox.

Ben je toch niet helemaal tevreden met de nieuwe versie van Microsoft Teams? Dan kun je terug naar de oude versie door wederom op de schakelknop te drukken.

Meer weten?

Wil je meer weten over Microsoft Teams? Neem geheel vrijblijvend contact op via onderstaande knoppen. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn, hoe we Microsoft Teams kunnen implementeren in jouw organisatie, hoe het traject verloopt en wat de bijbehorende kosten (kunnen) zijn.

Microsoft 365

Nieuws Berichten

Share This