Maak kennis met Athalja, onze Operationeel Manager!

door | Officebox Nieuws

In ons nieuwste artikel nemen we een kijkje achter de schermen en laten we onze collega Athalja zelf aan het woord. Ontdek haar reis, haar passie voor klantgerichtheid en hoe ze bijdraagt aan de innovatieve dienstverlening van Officebox. Lees verder om te zien hoe Athalja ons team versterkt en onze klanten inspireert!

Officebox medewerker aan het woord

Iedere maand stellen we graag een van onze medewerkers aan jullie voor, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van wie jullie spreken en welke rol hij of zij binnen Officebox vervult. We zijn verheugd om onze tweede medewerker voor te stellen die een essentiële rol speelt in ons team: Athalja, onze Operationeel Manager! Maak kennis met Athalja en ontdek hoe zij bijdraagt aan onze missie om jou de beste ICT-ondersteuning te bieden.

Over Athalja

Ik ben op mijn 25ste begonnen aan mijn avontuur in Bunschoten-Spakenburg, waar ik samen met mijn man en onze trouwe viervoeter woon. Mijn passie voor bedrijfsmanagement bracht me naar de Hogeschool Utrecht, waar ik mijn HBO diploma behaalde in Business Management.

Voordat ik bij Officebox belandde, liep ik stages bij verschillende gerenommeerde bedrijven, waar ik ervaring opdeed in sales en HR. Maar toen ik bij Officebox begon, voelde ik meteen dat ik op de juiste plek was. Twee jaar geleden begon ik als accountmanager binnendienst, waarna mijn rol evolueerde naar Bedrijfskundige Communicatie & Kwaliteit. En sinds 1 januari van dit jaar heb ik de eer om als Operationeel Manager ons team te leiden.

Bij Officebox draag ik veel verschillende petten. Samen met Erwin, onze commercieel directeur, bezoek ik (nieuwe) klanten en bespreken we hun wensen en behoeften. Ook werk ik aan voorstellen voor potentiële klanten en zorg ik ervoor dat projecten soepel verlopen. Mijn focus ligt op communicatie, waarbij ik nieuwsbrieven plan, social media berichten opstel en onze LinkedIn-advertenties beheer. Daarnaast houd ik klanten op de hoogte van veranderingen in licenties en verzorg ik de administratie, inclusief facturatie en contracten.

Wat mij het meest uitdaagt en motiveert is het contact met onze klanten en het vinden van oplossingen voor hun IT-uitdagingen. Met name het begeleiden van klanten bij de overstap naar Microsoft 365 geeft mij veel voldoening. Ik geloof sterk in eerlijke communicatie en een persoonlijke aanpak, waarbij we samen kijken naar de beste oplossingen voor jouw organisatie.

Een van de projecten waar ik trots op ben, is de lancering van onze Managed Security Awareness training. Ik was nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van deze training, die onze klanten helpt om bewustzijn in de organisatie te creëren rondom cybersecurity.

Bij Officebox streven we altijd naar verbetering en klanttevredenheid. Jouw feedback is daarbij van onschatbare waarde. Als je suggesties hebt of ergens niet tevreden over bent, sta ik altijd voor je klaar om samen naar oplossingen te zoeken.

Mijn boodschap aan jou is simpel: wij zijn er voor jou, in goede en minder goede tijden. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en jouw organisatie verder te groeien en te bouwen aan een succesvolle samenwerking!

Athalja Smitshoek-Beukers – Operationeel Manager Officebox

 

Microsoft 365

Nieuws Berichten

Share This