Aankondiging Officebox 2.0

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

In 2006 startte OfficeBox als bescheiden leverancier van online diensten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een speler van formaat, en bestaat ons portfolio uit Server Online, Werkplek Online, Telefonie Online, Internet en Software Hosting.

In 2006 startte OfficeBox als bescheiden leverancier van online diensten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een speler van formaat, en bestaat ons portfolio uit Server Online, Werkplek Online, Telefonie Online, Internet en Software Hosting. De snelle en aanhoudende groei van ons bedrijf en de gestage uitbreiding van ons dienstenportfolio hebben ons doen besluiten onze IT-omgeving en daarmee onze opdrachtgevers nog beter op de toekomst voor te bereiden.

Om die reden werken we momenteel aan de ontwikkeling van een nieuw platform, OfficeBox 2.0. Dankzij dit nieuwe platform kunnen we u straks meer producten aanbieden die online werken nog makkelijker maken. Een groot voordeel van OfficeBox 2.0 is het feit dat we uw omgeving proactief kunnen monitoren, waardoor we eventuele bottlenecks snel voor kunnen zijn.

Officebox

Nieuwsberichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Hoe is de beveiliging van data bij Officebox geregeld? Een actuele vraag die wij graag beantwoorden. Lees in het artikel hoe een systeem gehackt wordt, hoe je de kans om gehackt te worden kunt verkleinen, wat je moet doen als je onverhoopt gehackt bent en wat Officebox doet om jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren