OfficeBox viert 10-jarig bestaan met feestelijk jubileumjaar

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Op 19 oktober a.s. bestaat OfficeBox 10 jaar. Een feestelijke mijlpaal die gevierd zal worden geheel in OfficeBox-stijl: samen met de abonnees. Het belooft een jubileumjaar te worden met tal van feestelijke activiteiten, waarvoor gratis toegangskaarten worden verloot. Erwin Zwaan, commercieel directeur van OfficeBox, vertelt er graag wat meer over.

Een terugblik

“Officiéél bestaan we 10 jaar”, aldus Erwin, om er meteen aan toe te voegen: “maar sommige van onze klanten kennen ons nog van voor die tijd. Onder de naam Handelshuis Online bedienden we het MKB al langer. Met behulp van een uitgebreide webwinkel verkochten we eerst vooral hardware en randapparatuur.”

“ASP (Application Service Providing, red.) was toen net in opkomst”, herinnert hij zich, “en we merkten echt een groeiende behoefte bij onze klanten aan allerlei online diensten. We probeerden daar zo veel mogelijk aan tegemoet te komen en langzaam maar zeker namen we ook steeds meer online diensten op in ons assortiment.” Dit bleek een slimme keuze, want vanaf dat moment nam het online werken een vlucht. “We ontwikkelden ons belangrijkste eigen product, een private cloud voor een vast bedrag per maand. Plus een aantal variaties en add-ons, in bundels die per medewerker zijn samen te stellen. Met maximale flexibiliteit dus, voor onze klanten in het MKB was dat perfect! Op 19 oktober 2006 was OfficeBox een feit.”

Dat die formule door de jaren heen sterk is gebleken, blijkt wel uit het feit dat OfficeBox het overgrote deel van haar klanten nog steeds vindt in het MKB. Erwin: “Sinds 2006 hebben we een gestage groei doorgemaakt. Van drie man in 2006 zijn we nu een volwassen ICT-dienstverlener, die met veertien medewerkers de private clouds van zo’n 500 MKB-bedrijven verzorgt en onderhoudt.”

Feestelijk jubileumjaar

OfficeBox viert haar 10-jarig jubileum geheel in lijn met de OfficeBox-gedachte.
“We staan nog steeds heel dichtbij onze klanten, dat is in die tien jaar niet veranderd. ‘Uw partner in ICT’ houdt in dat we nauw samenwerken met onze klanten om hen de zorg voor hun ICT zoveel mogelijk uit handen te nemen. Al onze medewerkers zijn bekende gezichten voor onze klanten, en zij kunnen ons altijd bellen om even met ze mee te kijken.” En dan, met zichtbaar enthousiasme: “Dat willen we met ons jubileumjaar natuurlijk ook, dat vieren we samen!”

Over de precieze details wil Erwin nog niet teveel kwijt, maar over de opzet is hij duidelijk:
“Van oktober 2016 tot en met september 2017 organiseren we elke maand een feestelijke activiteit. We verloten daarvoor telkens een aantal toegangskaarten, bijvoorbeeld voor een geheel verzorgde voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Of een onvergetelijke ballonvaart.”

Ruim van tevoren worden de datum en aard van een activiteit bekend gemaakt via ‘OfficeBode’, de nieuwsbrief voor OfficeBox-abonnees. “Iedereen die gebruik maakt van een private cloud van OfficeBox kan zich voor de activiteiten inschrijven. Zorg er dus voor dat u de nieuwsbrief in de gaten houdt!” aldus Erwin.

Meedoen?

Activiteiten worden alleen via de nieuwsbrief aangekondigd. Ontvangt u nog geen OfficeBox-nieuwsbrieven, schrijft u zich dan in via de website of stuur een e-mail aan nieuwsbrief@www.officebox.draad.nu o.v.v. ‘Aanmelding nieuwsbrief’. U ontvangt dan ruim van tevoren de aankondigingen van de activiteiten, plus de mogelijkheid om u aan te melden.

Maar wat als u nog geen OfficeBox-abonnement hebt? “Overweegt u al een tijdje om de overstap naar een private cloud te maken, dan is dit jubileumjaar hét moment. Al meteen vanaf het moment dat uw abonnement ingaat kunt u inschrijven op aangekondigde activiteiten”, aldus Erwin.

[draad_question user=’5′ title=’Ik laat u graag vrijblijvend de voordelen zien van werken in een private cloud.’ show_form=’true’ button_title=’Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.’ other_content=” custom_class=”]

Officebox

Nieuwsberichten

Tips voor het herkennen van phising mails!

Tips voor het herkennen van phising mails!

Er zijn regelmatig phising mails in de omloop. Officebox probeert deze mails af te vangen via de Barracuda spam filter. Mocht er onverhoopt toch een mail doorheen slippen, dan is het belangrijk om ervan bewust te zijn hoe je een phising mail kunt herkennen. Hieronder zijn een aantal praktische tips te lezen waar je op kan letten, want je kunt nooit veilig of voorzichtig genoeg zijn.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren