Gebruikerstrainingen voor Microsoft 365!

door | Microsoft 365 | 0 Reacties

Veel van onze relaties maken de overstap naar Microsoft 365. Hierbij gaan ze gebruik maken van Microsoft Teams en worden de bestanden verplaatst naar Microsoft SharePoint. Dit is een grote verandering en zorgt voor een nieuwe manier van werken. Waarbij je makkelijker samen kan werken met je collega’s. Om bij deze verandering te helpen biedt Officebox gebruikerstrainingen aan!

Officebox gebruikerstrainingen

 

Gebruikerstrainingen

Om ervoor te zorgen dat medewerkers van onze relaties leren hoe ze goed gebruik kunnen maken van Microsoft Teams en Microsoft SharePoint geeft Officebox gebruikerstrainingen. De gebruikerstrainingen helpen medewerkers om met de verandering om te gaan en de voordelen van de nieuwe werkwijze in te zien. De gebruikerstrainingen zijn interactieve workshops, waarbij medewerkers direct met Microsoft Teams en Microsoft SharePoint aan de gang gaan vanuit het eigen account.  

Deelnemers van de training leren hoe zij zakelijke bestanden kunnen benaderen, hoe ze hierin kunnen samenwerken met collega’s en hoe ze de bestanden kunnen delen. Officebox laat zien wat er mogelijk is binnen Microsoft Teams: denk aan chatten, videobellen, teams aanmaken en nog veel meer. Officebox kan de gebruikerstrainingen aanpassen aan de specifieke wensen en vragen van de medewerkers. De training wordt veelal op locatie bij de relatie gegeven. Het is ook mogelijk om aan de training via Microsoft Teams deel te nemen. Medewerkers kunnen tijdens de training vragen stellen en Officebox probeert de medewerker goed op weg te helpen. Relaties ervaren de gebruikerstrainingen als een fijne start bij de nieuwe manier van werken met Microsoft 365! 

Ben je geïnteresseerd in een gebruikerstraining of heb je vragen? Neem contact met ons op, dit kan door te bellen naar 088-1183210 of door te mailen naar verkoop@officebox.nl. We helpen je graag verder en denken met je mee!  

Microsoft 365

Nieuwsberichten

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren