Grammatica check met Microsoft 365

door | Productinfo | 0 Reacties

Wil je betere, professionele teksten schrijven zonder fouten? Met behulp van Microsoft editor is het mogelijk om een grammatica check uit te voeren op documenten en e-mails. Microsoft biedt ook de mogelijkheid om via de browser teksten te controleren door gebruik te maken van een plug-in.

Microsoft editor ondersteunt meer dan twintig talen waaronder natuurlijk Nederlands en Engels die door middel van AI gecontroleerd worden.

Microsoft 365

Hoe werkt de grammatica check?

 

Microsoft 365 dient up-to-date zijn om Microsoft Editor te kunnen gebruiken. Zodra Microsoft Editor geïnstalleerd en actief is zal de grammatica check zijn werk doen en de gevonden problemen onderstrepen. In de balk aan de zijkant, zoals getoond in de foto hiernaast, worden grammaticale suggesties gegeven die je kunt toepassen of negeren.

 

Microsoft Editor voor het Web

Wil je liever online een grammatica check uitvoeren van teksten die je schrijft voor Facebook, Twitter of andere sociale media kanalen? Dat kan ook door een plug-in te installeren voor Chrome of Microsoft Edge. Let wel op dat de plug-in alleen een grammatica check zal doen wanneer je bent ingelogd met je Microsoft 365-account.

Grammatica check in webversie van Office

In de webversie van Microsoft Office is de grammatica check van Microsoft Editor standaard geïnstalleerd en kan worden gebruikt wanneer gewenst. Let echter wel op dat het bij een aantal online office pakketten een paar weken kan duren voordat het is uitgerold.

Zie de toegevoegde link voor meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft Editor.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren