Microsoft 365

De Tool Microsoft 365 (Office) App

Met de Microsoft 365 (office) App heb je toegang tot Word, Excel en PowerPoint, allemaal vanuit één app. Profiteer daarom onderweg van een feilloze ervaring met Microsoft-tools in de Microsoft 365 (Office) app, de eenvoudige oplossing voor productiviteit. De tool maakt het mogelijk om verbinding te leggen met je Microsoft 365 account waarvandaan je direct de meest recente activiteiten kunt bekijken en ook de meest recente documenten kunt werken.

Flexibiliteit van Microsoft 365 App

Scan PDF-bestanden, ontwerp spreadsheets en maak, waar en wanneer je maar wilt, document concepten via je mobiele apparaat. Voltooi je werkstromen, waar je ook bent. Met de Office-app beschik je over één naadloze ervaring voor Word-documenten, PowerPointpresentaties en Excel-bestanden.

PDF-bestanden scannen en bewerken

Met de Microsoft 365 App scan je eenvoudig PDF-bestanden en zet je ze om naar Word-documenten en vice versa. Tevens zijn de PDF-bestanden rechtstreeks op je apparaat te bewerken. En met de PDF-lezer kun je PDF-bestanden openen en ondertekenen.

Word, Excel en PowerPoint allemaal vanuit één app:

Je hebt direct toegang tot Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en je slaat ze op met gebruik van cloudopslag. Uiteraard kan er makkelijk samen worden gewerkt in documenten vanuit de Microsoft 365 App. Met behulp van de Presentatiecoach kun je presentaties oefenen.

Afbeeldingen of Documenten converteren

Maak of upload een foto uit je camera-album om documenten te maken of transformeer een foto van een tabel in een spreadsheet, zodat je de gegevens kunt bewerken.

Unieke tools in de Microsoft 365 App

Noteer snel gedachten en ideeën en sla ze op of deel ze via Plaknotities. Gebruik de QR Scanner die je de mogelijkheid geeft om QR-codes te scannen en bijgevoegde koppelingen te openen. Er is ook een handige tool die het mogelijk maakt om documenten eenvoudig over te dragen van telefoon naar computer.

Download de Microsoft 365 (Office) App

Download nu de Office-app naar je telefoon en/of tablet. Meld je aan met je Microsoft-account om documenten te maken of te bewerken.

Microsoft 365

Nieuws Berichten

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren