Nieuwe Huisstijl Officebox

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Ons huidige logo zal een verfrissende en welverdiende make-over krijgen met een passende huisstijl die beter aansluit bij de diensten die we leveren. [...]
Officebox is ontstaan door een groeiende wens om altijd en overal te kunnen inloggen op een beveiligde Online server. Met bijna 15 jaar ervaring ken je ons waarschijnlijk via onze diensten Werkplek Online, Microsoft 365, Telefonie Online, netwerk en Wifi beheer.

Je kent ons ook vanwege onze herkenbare huisstijl en ons logo die al jarenlang hebben gediend als rots in de branding! Daar zal in de komende weken een verandering gaan plaatsvinden.

Samen met Matthijs Panhuis van Animatiestudio Emations is er een nieuw logo met een nieuwe huisstijl ontworpen. Ons huidige logo zal een verfrissende en welverdiende make-over krijgen met een passende huisstijl die beter aansluit bij de diensten die we leveren.

De komende weken wordt de nieuwe huisstijl geleidelijk ingevoerd op onze socialmedia-platformen zoals, LinkedIn, Facebook, Twitter. Ook zal onze website en het marketingmateriaal aangepast worden met de nieuwe huisstijl, zodat ons merk overal hetzelfde vertrouwen uitstraalt.

Officebox

Nieuwsberichten

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren