Officebox als ICT-partner: wat kunt u verwachten?

door | OfficeBox Nieuws, Productinfo | 0 Reacties

Werken in een private cloud van Officebox ontzorgt. Achter de schermen beheert en onderhoudt Officebox uw private cloud, applicaties en bedrijfsdata, zonder dat uw medewerkers daar veel van merken. Officebox lijkt daardoor voor veel eindgebruikers een min of meer onzichtbare ICT-leverancier. Maar wist u dat we ook veel extra service bieden?

Van ICT-leverancier naar ICT-partner

Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld gewoon rechtstreeks terecht bij onze servicedesk, ook als zij thuiswerken. Dat bespaart u als manager tijd, zeker als u veel medewerkers heeft. Eventuele verstoringen volgt u gemakkelijk online, of u laat uzelf per sms op de hoogte houden. En wist u dat we gebruikers via diverse kanalen informeren over Officebox-nieuws en ontwikkelingen op het gebied van cloud computing?

Gratis 24/7 servicedesk

Alle Officebox-gebruikers maken 24/7 rechtstreeks gratis gebruik van onze servicedesk, ook als zij thuiswerken. Ondersteuningsverzoeken hoeven dus niet via de leidinggevende te worden ingediend.
Onze servicedesk is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor alle vragen telefonisch en per mail bereikbaar, buiten kantoortijden belt u onze standby-dienst wanneer u niet kunt werken. De status en afhandeling van een verzoek kan worden gevolgd in onze interactieve servicedesktool TopDesk.

Online storingsmelder

Bredere verstoringen binnen het Officebox-platform of van onze internetlijnen melden wij op www.officebox.nl/storing. Hier leest u wat er aan de hand is en wanneer u naar verwachting weer kunt werken. Wordt u graag automatisch op de hoogte gehouden, schrijft u zich dan in voor onze sms-dienst.

Officebox-nieuws en marktontwikkelingen

Uiteraard is er veel te vertellen over cloud computing in het MKB en nieuwe ontwikkelingen in onze Officebox-diensten. Neemt u eens een kijkje op www.officebox.nl/nieuws, of volgt u ons op Facebook, Twitter of LinkedIn. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief, u ontvangt dan maandelijks een samenvatting van onze nieuwsberichten per mail.

Officebox

Nieuwsberichten

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren