Officebox heeft de audit voor de ISO27001 Certificering weer behaald voor 2022!

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

In december 2019 hebben we ons ISO27001 certificaat behaald. Dit certificaat biedt jou en ons de zekerheid dat we aan alle eisen voldoen omtrent de beveiliging van informatie. Met het ISO27001 Certificaat voldoen we aan de Wet Bescherming en Persoonsgegevens (AVG). Elk jaar wordend de processen weer onder de loep genomen d.m.v. een audit door een externe instantie zoals TÜV Nederland. Afgelopen december was de eerste audit bij Officebox en we mogen met trots aankondigen dat we deze met vlag en wimpel hebben doorlopen!

ISO CERTIFICERING

In januari 2022 heeft de audit van de ISO27001 plaatsgevonden bij Officebox. Tijdens deze audit werden processen, werkwijzen en de beveiliging van Officebox getoetst volgens de wettelijke normeringen. Bij een audit wordt er gekeken of Officebox zich aan de juiste standaarden houdt en of de standaarden worden nageleefd. We kunnen trots zeggen dat we de audit weer positief hebben afgerond!   

Waarom heeft Officebox een IS027001 certificering?

Door de ISO27001 certificering laten we zien dat wij voldoen aan de strenge normeisen rondom informatiebeveiliging. Ook helpt de certificering om incidenten te voorkomen en informatiebeveiligingsrisico’s te minimaliseren. We vinden deze certificering belangrijk, omdat we een grote waarde hechten aan privacy en het verantwoord omgaan met (persoonlijke) gegevens. Met behulp van de ISO27001 houdt Officebox zich aan de wet- en regelgeving over informatiebeveiliging en privacy. Deze certificering is vooral belangrijk voor onze samenwerkingen met klanten, leveranciers en partners.  

De audit

De audit bij Officebox wordt jaarlijks uitgevoerd door TÜV Nederland. TÜV Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordelingen zoals certificering, keuring, inspectie en training. TÜV heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers. Officebox heeft de audit van 2022 weer met een positief resultaat doorlopen.  

Officebox

Nieuws Berichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Officebox krijgt regelmatig de vraag hoe wij de beveiliging hebben geregeld en of er back-ups gemaakt worden van de data....

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren