Officebox heeft een nieuwe directie

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Wij informeren u graag over een belangrijke verandering in onze organisatie. Sinds 1 mei bestaat het bestuur van OfficeBox uit Wulfert Hop en Erwin Zwaan.

Wij informeren u graag over een belangrijke verandering in onze organisatie. Sinds 1 mei bestaat het bestuur van OfficeBox uit Wulfert Hop en Erwin Zwaan. Zij hebben de dagelijkse leiding van de organisatie in goed overleg overgenomen van Geurt Hop, die aftreedt als algemeen directeur. Geurt blijft als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken bij OfficeBox.

Geurt heeft, samen met Wulfert en Erwin, vijf jaar geleden aan de wieg gestaan van OfficeBox. Het is nu tijd voor een nieuwe directie met nieuwe ideeën voor de toekomst. De komende tijd zullen Wulfert als technisch directeur en Erwin in de hoedanigheid van commercieel directeur verder werken aan de strategische groei van OfficeBox.

Wat verandert er voor u? De afgelopen tijd waren Wulfert en Erwin als respectievelijk technisch manager en commercieel manager voor de meeste relaties al het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Hier verandert niets aan: voor alle vragen over technische ontwikkelingen kunt u nog steeds bij Wulfert terecht en Erwin helpt u graag bij alle contractuele en commerciële zaken. Met vragen over de financiële administratie kunt u voortaan bij Jeroen Bos terecht. De kwaliteit van onze dienstverlening blijft uiteraard zoals u van OfficeBox gewend bent.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons via 033-29 90 003 of mail naar wulfert@www.officebox.draad.nu, erwin@www.officebox.draad.nu of jeroen@www.officebox.draad.nu.

Met vriendelijke groet,

OfficeBox

Officebox

Nieuwsberichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Hoe is de beveiliging van data bij Officebox geregeld? Een actuele vraag die wij graag beantwoorden. Lees in het artikel hoe een systeem gehackt wordt, hoe je de kans om gehackt te worden kunt verkleinen, wat je moet doen als je onverhoopt gehackt bent en wat Officebox doet om jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren