Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

door | Productinfo | 0 Reacties

Een online werkplek omgeving stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot al hun bestanden en programma's zonder iets op hun computer te hoeven installeren. Dit maakt het voor medewerkers gemakkelijker om tussen computers te schakelen en bespaart ook ruimte op je eigen harde schijf.

Werkplek Online

Je hebt overal toegang m.b.v. een computer, tablet of telefoon

Werk je met meerdere personen aan meerdere projecten tegelijk of wil je op de hoogte blijven van wat er zakelijk gebeurt? Dan kun je met behulp van een online werkplek omgeving overal inloggen. Met behulp van standaard Windows-applicaties heb je vanaf elk apparaat toegang tot de online werkplek omgeving, of het nu op uw telefoon, tablet, laptop of desktopcomputer is.

Je hebt meer controle over je gegevens

Naast dat je overal toegang hebt tot je bestanden, zorgen wij ervoor dat de programma’s en bestanden dagelijks worden geback-upt. Wij zorgen ervoor dat de gemaakte back-ups bij verschillende (streng beveiligde) locaties in Nederland geplaatst worden om ervoor te zorgen dat de data altijd is veiliggesteld. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je data verliest wanneer er iets misgaat.

Je bespaart geld

Als je op zoek bent naar een nieuwe server, vraag je je misschien af of je moet kiezen voor een traditionele server of een online werkplekomgeving. Hoewel er enkele voordelen zijn aan het gebruik van een traditionele server, zoals (admin) toegang tot software die niet online beschikbaar is, zijn er tal van voordelen voor het kiezen van een werkplek online omgeving.

Voordelen van een werkplek Onlineomgeving

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een Werkplek Online omgeving is dat je geen software hoeft te installeren. Dat doet Officebox namelijk voor je! Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteitsproblemen bij het installeren van programma’s of updates. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken over de beveiliging want dat doen wij! En als je vragen hebt wanneer iets niet werkt dan staat de servicedesk van Officebox voor je klaar.

Mix and Match met Microsoft-producten

Werk je liever met Microsoft 365 maar ook met een werkplek online omgeving? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Zo heb jij de mogelijkheid om zowel gebruik te maken van de Microsoft 365 diensten in combinatie met een online werkplek.

Wil je weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden en/of de globale kosten berekenen per medewerker? Maak dan gebruik van onze quickscan.

Producten

Nieuws Berichten

Zee Drive – SharePoint Mapping

Zee Drive – SharePoint Mapping

Microsoft 365 Wat is Zee Drive? Zee drive is een stukje software waarmee SharePoint drive letters kan toewijzen aan Teams of OneDrive. Had je bijvoorbeeld op een...

E-mail handtekening maken in Outlook

E-mail handtekening maken in Outlook

E-mails in outlook zijn doorgaans voorzien van een professionele handtekening onderaan de mail. Bij Officebox krijgen we regelmatig de vraag hoe zo’n handtekening wordt...

Share This