Officebox: de IT partner van Kragd Notarissen!

door | Klant in de spotlight, Notarissen en Advocatuur | 0 Reacties

Officebox bedient veel verschillende klanten en branches met hun ICT en Cloud-oplossingen. Een hiervan is KRAGD Notarissen. Graag vertellen we meer over onze samenwerking en hoe dit tot stand is gekomen.

Klantverhaal KRAGD Notarissen

 

KRAGD Notarissen

KRAGD Notarissen is een modern notarisbedrijf gevestigd in Den Haag. KRAGD Notarissen is een bedrijf met 23 medewerkers. Voordat KRAGD Notarissen overstapte naar Officebox werkte ze samen met een eenmanszaak. Deze eenmanszaak stopte met de dienstverlening en stelde Officebox voor als nieuwe IT Business Partner. De kennismaking met Officebox beviel zo goed dat ze niet verder hebben gezocht. Het migratie proces is al een tijd geleden, maar dit verliep heel soepel. Momenteel maakt KRAGD Notarissen gebruik van Werkplek Online, Telefonie Online en schaft hardware aan via Officebox.

Hoe ervaart KRAGD Notarissen de samenwerking met Officebox?

De samenwerking zorgt voor veel voordelen, namelijk: de Servicedesk is bij vragen goed bereikbaar en we worden snel geholpen. Officebox heeft veel verstand van zaken en als er geen direct antwoord beschikbaar is, dan zoekt Officebox het voor ons uit. We zijn erg blij met Officebox, omdat op deze manier de hele automatisering onder één partij valt, aldus KRAGD Notarissen.

Waarin onderscheidt Officebox zich volgens KRAGD Notarissen?

Wij vinden dat Officebox erg toegankelijk is, een snelle service heeft en dat we altijd vriendelijk en goed worden geholpen.

 

Ben jij geïnteresseerd in wat Officebox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Microsoft 365

Nieuwsberichten

Share This