OfficeBox wordt preferred partner Pro Management Software

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Als eerste ICT-dienstverlener in de regio Midden Nederland, mag OfficeBox zich vanaf nu ‘managed hosting partner’ noemen van Pro Management Software. Daarmee zijn we dus voortaan een door de leverancier aanbevolen hostingpartner van PM-software.

PM-software

Al sinds 1996 biedt Pro Management softwareoplossingen waarmee kantoororganisaties hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Ze zijn het meest bekend van PM-report, een veelgebruikt softwarepakket om jaarrekeningen en andere rapportages vanuit uw eigen boekhoudprogramma te genereren. Ook veel OfficeBox-klanten, met name accountancy- en administratiekantoren, werken tot volle tevredenheid met de PM-software in hun private cloud.

Managed hosting partner

Voor de hosting van de PM-producten wordt gebruik gemaakt van zogenoemde ‘managed hosting partners’, specialisten op het gebied van cloud computing waarvan de leverancier de kwaliteit garandeert. Onze ruime ervaring met installatie en beheer van de PM-software voor onze klanten, hebben geleid tot deze intensievere samenwerking. Voortaan zal Pro Management geïnteresseerden ook doorverwijzen naar OfficeBox.

Officebox

Nieuwsberichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Hoe is de beveiliging van data bij Officebox geregeld? Een actuele vraag die wij graag beantwoorden. Lees in het artikel hoe een systeem gehackt wordt, hoe je de kans om gehackt te worden kunt verkleinen, wat je moet doen als je onverhoopt gehackt bent en wat Officebox doet om jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren