OfficeBox wordt preferred partner Pro Management Software

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Als eerste ICT-dienstverlener in de regio Midden Nederland, mag OfficeBox zich vanaf nu ‘managed hosting partner’ noemen van Pro Management Software. Daarmee zijn we dus voortaan een door de leverancier aanbevolen hostingpartner van PM-software.

PM-software

Al sinds 1996 biedt Pro Management softwareoplossingen waarmee kantoororganisaties hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Ze zijn het meest bekend van PM-report, een veelgebruikt softwarepakket om jaarrekeningen en andere rapportages vanuit uw eigen boekhoudprogramma te genereren. Ook veel OfficeBox-klanten, met name accountancy- en administratiekantoren, werken tot volle tevredenheid met de PM-software in hun private cloud.

Managed hosting partner

Voor de hosting van de PM-producten wordt gebruik gemaakt van zogenoemde ‘managed hosting partners’, specialisten op het gebied van cloud computing waarvan de leverancier de kwaliteit garandeert. Onze ruime ervaring met installatie en beheer van de PM-software voor onze klanten, hebben geleid tot deze intensievere samenwerking. Voortaan zal Pro Management geïnteresseerden ook doorverwijzen naar OfficeBox.

Officebox

Nieuwsberichten

Tips voor het herkennen van phising mails!

Tips voor het herkennen van phising mails!

Er zijn regelmatig phising mails in de omloop. Officebox probeert deze mails af te vangen via de Barracuda spam filter. Mocht er onverhoopt toch een mail doorheen slippen, dan is het belangrijk om ervan bewust te zijn hoe je een phising mail kunt herkennen. Hieronder zijn een aantal praktische tips te lezen waar je op kan letten, want je kunt nooit veilig of voorzichtig genoeg zijn.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren