Onbeperkte ondersteuning met TopDesk

door | Productinfo | 0 Reacties

Bij alle OfficeBox-abonnementen profiteert u standaard van onbeperkte gratis ondersteuning door onze professionele helpdesk. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar en per e-mail, maar u kunt ook zelf direct gebruik maken van onze handige interactieve helpdesktool: TopDesk.

Met deze helpdesktool dient u heel eenvoudig en op uw eigen moment ondersteuningsverzoeken in. Bijvoorbeeld als iets in uw private cloud niet goed functioneert, u ergens niet uitkomt of wanneer u graag een aanpassing in uw configuratie wilt. TopDesk is veilig en overzichtelijk: Het toont u een handig overzicht van alle door u ingediende ondersteuningsverzoeken, welke helpdesk-medewerker uw verzoek behandelt en wanneer deze afgehandeld wordt. Inloggen doet u met uw persoonlijke OfficeBox-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Voordelen van TopDesk

Het gebruik van TopDesk biedt vele voordelen. OfficeBox-gebruikers noemen onderstaande redenen om TopDesk te verkiezen boven bellen of mailen:

Direct bij de juiste persoon. U hoeft niet te wachten of doorverbonden te worden. U dient op uw eigen moment uw verzoek in en deze wordt direct ingepland bij de juiste OfficeBox-medewerker. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Heldere (schriftelijke) communicatie. In het omschrijvingsveld en de reactievelden kunt u (schriftelijk) alles kwijt wat u wilt melden. Zo blijft de communicatie helder en kunt u uw ondersteuningsverzoek en het gesprek met de helpdeskmedewerker later nog eens teruglezen.

Overzichtelijke statusupdates. Elk ondersteuningsverzoek heeft een eigen volgnummer. Met dit volgnummer blijft u eenvoudig op de hoogte van de status, acties, en communicatie rondom uw ondersteuningsverzoek.

Urgente verzoeken worden sneller afgehandeld. TopDesk maakt het mogelijk om snel urgente verzoeken bij de juiste medewerkers in te plannen en een prioritering mee te geven. Zo worden echt urgente zaken nog sneller afgehandeld.

Officebox

Nieuwsberichten

Tips voor het herkennen van phising mails!

Tips voor het herkennen van phising mails!

Er zijn regelmatig phising mails in de omloop. Officebox probeert deze mails af te vangen via de Barracuda spam filter. Mocht er onverhoopt toch een mail doorheen slippen, dan is het belangrijk om ervan bewust te zijn hoe je een phising mail kunt herkennen. Hieronder zijn een aantal praktische tips te lezen waar je op kan letten, want je kunt nooit veilig of voorzichtig genoeg zijn.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren