Nieuw in het abonnement: PCI netwerkprinters en -scanners

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Goed nieuws voor OfficeBox-gebruikers: OfficeBox is een samenwerking aangegaan met PCI Nederland. Deze leverancier van netwerkprinters, -scanners en kopieerapparaten stelt ons in staat om voortaan ook de randapparatuur in het OfficeBox-abonnement aan te bieden en zo de kwaliteit van werken in uw private cloud nóg beter te waarborgen.

Een netwerkprinter of -scanner is een fijne toevoeging aan uw private cloud. Ze zijn op afstand aan te sturen, ook als u thuiswerkt of onderweg bent. En gescande documenten of als pdf geprinte bestanden kunt u direct opslaan in uw private cloud, veilig geback-upt en eenvoudig te delen met geautoriseerde collega’s.

Compatibiliteit

Maar de keuze voor het juiste apparaat is geen eenvoudige. Want het moet natuurlijk wel naadloos werken, ook na updates van uw software of private cloud. Wij adviseerden eerder natuurlijk al bij de aankoop van netwerkprinters en -scanners en we hebben een lijst voor u met technische specificaties waaraan het apparaat moet voldoen. Maar garanties konden we er niet op geven en vaak moesten we toch doorverwijzen naar de leverancier.

In het abonnement

Dat wilden we graag anders: compatibiliteitsgarantie (het moet gewoon werken), één aanspreekpunt (en niet hoeven doorverwijzen), installatie en beheer door Officebox, onbeperkt telefonisch support. Tegen een vast bedrag per maand, zoals u van ons gewend bent. Onze samenwerking met PCI Nederland maakt dit mogelijk.

Interesse? Onze medewerkers vertellen u graag meer!

PCI Netwerkprinters en -scanners:

  • 100% compatibiliteitsgarantie met uw private cloud *
  • Officebox is uw vaste aanspreekpunt, geen doorverwijzingen naar leveranciers
  • incl. installatie, beheer en 24-uurs support
  • geen investeringen ineens, maar vaste bedragen per maand
  • keuze uit koop, operational lease of financial lease

* 12 tot 60 maanden, afhankelijk van uw contract

Officebox

Nieuwsberichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Hoe is de beveiliging van data bij Officebox geregeld? Een actuele vraag die wij graag beantwoorden. Lees in het artikel hoe een systeem gehackt wordt, hoe je de kans om gehackt te worden kunt verkleinen, wat je moet doen als je onverhoopt gehackt bent en wat Officebox doet om jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren