Stand-by Dienst | 24/7 hulp bij calamiteiten

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

De stand-by dienst betreft een telefonische hulpoplossing bij calamiteiten na de gebruikelijke kantoortijden. Denk hierbij aan een server waarop je niet kunt inloggen, mailserver die niet werkt of inloggegevens die niet meer werken. [...]

Stand-by Dienst | 24/7 hulp bij calamiteiten

Bij Officebox werken we conform ISO 27001. Daarmee geven wij de garantie dat we werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit geldt zeker voor het onderhoud aan onze systemen. Alle procedures en onderhoud zijn gericht op het voorkomen van storingen. Een verstoring is helaas nooit 100% te voorkomen. Voor die momenten hebben we bij Officebox een uitstekende Stand-by dienst die in dit soort gevallen de storing efficiënt, snel en adequaat kan oplossen. We zetten alle belangrijke punten betreffende onze stand-by dienst voor je op een rij:

Wat is de stand-by dienst?

De stand-by dienst betreft een telefonische hulpoplossing bij calamiteiten na de gebruikelijke kantoortijden. Denk hierbij aan een server waarop je niet kunt inloggen, mailserver die niet werkt of inloggegevens die niet meer werken.

Voor wie is de stand-by dienst?

Iedereen die gebruik maakt van een Officebox dienst mag ons na kantoortijden bellen voor hulp. Alleen de mensen met een Officebox light account hebben geen toegang tot deze dienst.

Hoe werkt het?

Bel ons telefoonnummer 0881183200 en volg het keuzemenu. Je wordt vervolgens doorgeschakeld naar onze stand-by medewerker. Spreek duidelijk de voicemail in met je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en een omschrijving van het probleem. Wij doen er alles aan om je terug te bellen binnen een uur. Mocht je onverhoopt niet binnen het uur zijn teruggebeld dan is er mogelijk een calamiteit. Op dat moment kun nogmaals bellen en via het keuzemenu de eindverantwoordelijke persoon spreken via keuze 9.

Wat zijn de kosten?

Ben je klant bij Officebox dan is de stand-by dienst bij het pakket inbegrepen. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

Officebox

Nieuwsberichten

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren