Wereldgezondheidsdag: Officebox op de gezonde tour!

door | OfficeBox Nieuws | 0 Reacties

Officebox vindt het belangrijk om een gezonde leefstijl te stimuleren. In dit kader sponsort Officebox de Rugby Club in Spakenburg en de Korfbalvereniging uit Putten. Maar hoe kun je dit nou beter stimuleren dan met het Officebox team te gaan sporten? Dus dit zijn we gaan doen!

Officeboksen

Begin maart zijn we begonnen met boksen. Wekelijks gaat een groot deel van het Officebox team naar de Loods of Fitness waar we een kick-boks les krijgen. Hierdoor komen we achter het scherm vandaan en gaan we lekker bewegen. Een leuke activiteit om gezamenlijk te doen. Goed voor de gezondheid en de teamspirit.  

Ook onze collega’s uit Enschede worden voorzien van een sportschool abonnement. Hier wordt al hard gesport en getraind.

Wereldgezondheidsdag-Officebox op de gezonde tour

Op de werkvloer

Officebox stimuleert haar medewerkers om water te drinken. Dit doen we door middel van een waterkoeler die geplaatst is op de werkvloer. Medewerkers kunnen op elk moment een verfrissend glas koud water pakken.  

Officebox voorziet haar medewerkers ook van fruit op het werk, om de gezondheid en vitaliteit te stimuleren. Hiervoor maakt Officebox gebruik van de diensten van fruitopjewerk.nl. Wekelijks voorziet fruitopjewerk.nl Officebox van een verse fruitschaal met diverse soorten fruit.  

 

Officebox

Nieuwsberichten

Beveiliging bij Officebox

Beveiliging bij Officebox

Officebox krijgt regelmatig de vraag hoe wij de beveiliging hebben geregeld en of er back-ups gemaakt worden van de data....

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren