Geen omkijken naar uw lokale apparatuur met OfficeBox Lokaal Support

door | Productinfo | 0 Reacties

Een kapotte computer is met OfficeBox nooit een ramp. Al uw data en software staan immers in uw eigen private cloud, veilig in een gecertificeerd Nederlands datacenter. U wijkt gewoon uit naar een ander apparaat en logt daarmee weer in op uw eigen (online) bureaublad. En uw defecte apparaat? Daarvoor heeft OfficeBox nu Lokaal Support: vervangende (leen)apparatuur en reparatie zonder zorgen, voor slechts € 7,50 per maand.

Reparatie en garantie-afwikkeling door OfficeBox

Bij verstoringen op Werkplek Online staat onze telefonische helpdesk 24/7 voor u klaar. Op verzoek kijken zij met u mee om zo het probleem te detecteren. Eventuele verstoringen in uw private cloud, het netwerk of het OfficeBox-platform worden altijd zonder extra kosten verholpen. Maar als uw eigen computer of printer de oorzaak is, bijvoorbeeld omdat er een onderdeel kapot is, krijgt u te maken met uw hardware-leverancier. Onvoorziene reparatiekosten, eventuele garantie-afwikkeling en uw computer een tijdje moeten missen. Het zijn geen zaken waar u zich graag mee bezig houdt als u het druk hebt. Daarom neemt OfficeBox vanaf nu ook de zorg voor uw lokale apparatuur graag van u over.

Hoe werkt OfficeBox Lokaal Support

We brengen de specificaties in kaart van alle apparatuur die u in uw bedrijfspand en/of thuiswerkplekken heeft staan, zoals computers, monitors, printers, scanners en copiers, inclusief alle bekabeling. Zo weten we op elk moment precies de ins en outs van het apparaat waar u voor belt.  Uw computers en printers worden voorzien van virusscanners en geïnstalleerd in het OfficeBox-domein. Zodat onze helpdesk-medewerkers uw apparatuur via het netwerk kunnen benaderen. Veel hulpvragen kunnen zo direct telefonisch worden opgelost.  Is er een defect in de hardware, dan komen we bij u langs. We zorgen ter plekke voor reparatie of vervangende (leen)apparatuur, en nemen u de eventuele garantie-afwikkeling uit handen. Uiteraard zonder extra kosten.

Apparatuur aanschaffen via OfficeBox

Is uw huidige apparatuur aan vervanging toe, dan kunt u daarvoor ook bij OfficeBox terecht. We leveren beheerde computers, printers, monitors, scanners en copiers van alle bekende merken. U kunt hierbij kiezen voor koop of lease.  Bovendien worden OfficeBox computers geheel beveiligd uitgeleverd. Ze zijn uitgerust met een besturingssysteem, virusscanner en de door u gewenste software. Gebruikers kunnen zelf niets installeren zonder autorisatie van een systeembeheerder. Zo voorkomt u ongemerkte installatie van malware die uw computer aantast.

De voordelen op een rijtje

Onbeperkt support. OfficeBox brengt uw computers en randapparatuur in kaart en sluit deze aan op het OfficeBox-netwerk. Zo profiteert u van het onbeperkt telefonisch support dat u van ons gewend bent, nu ook op uw lokale apparatuur.

Geen omkijken meer naar reparatie, vervangende (leen)apparatuur en garantieafwikkeling. Wij regelen het voor u, zodat u snel weer kunt werken.

U betaalt alleen een vast bedrag van € 7,50 per maand. Zo wordt u niet geconfronteerd met onverwachte extra kosten.

Ook hardware die niet bij OfficeBox gekocht is kunt u laten opnemen in OfficeBox Lokaal Support. De looptijd van uw contract is afhankelijk van de leeftijd van uw apparatuur.

Koop of lease mogelijk. OfficeBox levert hardware en randapparatuur van alle bekende merken. U kiest hierbij voor koop of lease. Computers worden volledig beveiligd uitgeleverd en voorzien van de door u gewenste software.

FileCloud

Overige Nieuws Berichten

Zee Drive – SharePoint Mapping

Zee Drive – SharePoint Mapping

Als je veel bestanden moet synchroniseren vanuit Microsoft Teams of Microsoft SharePoint met je lokale computer dan gaat het nog wel eens fout. Als veel gegevens vanuit Teams of SharePoint op een PC beschikbaar wilt hebben dan kan dit problemen geven met synchroniseren. Zee Drive biedt daarvoor een geschikte oplossing.

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Online werkplek Omgeving voor Windows en Mac

Een online werkplek omgeving stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot al hun bestanden en programma’s zonder iets op hun computer te hoeven installeren. Dit maakt het voor medewerkers gemakkelijker om tussen computers te schakelen en bespaart ook ruimte op je eigen harde schijf.

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Wist je al dat Officebox ook presentatieschermen levert?

Officebox wil haar klanten graag in alle ICT-behoeften voorzien. Van een werkplek, netwerk, telefonie tot en met hardware. Officebox verkoopt verschillende soorten hardware: laptops, computers, monitoren, keyboards, muizen en meer. Maar Officebox kan jouw kantoor ook voorzien van een presentatiescherm.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren