Volgende week gaat het gebeuren!

door | Het Nieuwe Werken | 0 Reacties

Een paar weken geleden hebben we een aankondiging gedaan dat we een nieuwe huisstijl krijgen. Volgende week woensdag is het moment aangebroken om alle merkdragers, digitale handtekeningen, de websites Mijn Officebox en www.officebox.nl aan te passen. Ook zullen we onze socialmediakanalen TwitterFacebook en LinkedIn wijzigen met het nieuwe logo en de nieuwe kleurstijl.

Het nieuwe werken

Waarom een nieuwe huisstijl?

Onze herkenbare paarse/grijze kleuren en ons logo hebben al jarenlang gediend als rots in de branding. De nieuwe huisstijl en ons nieuwe logo sluiten beter aan bij de diensten die we leveren. Hieronder hebben we het oude logo en het nieuwe logo geplaatst om je alvast een idee te geven wat er gaat veranderen.

Oude logo

Nieuwe logo

Wat zal er veranderen?

Bria Mobile- Het logo heeft een flinke make-over gekregen zoals je ziet in bovenstaande afbeeldingen. Tevens hebben we de letter ‘B’ in de naam Officebox gewijzigd van hoofdletter ‘B’ naar een kleine letter ‘b’, om de nadruk op box weg te halen. Ook is de pay-off gewijzigd van ‘Uw kantoor Online’ naar ‘ICT en Cloud-oplossingen’. Er is gekozen voor de pay-off ‘ICT en Cloud-oplossingen’, zodat direct duidelijk is welke diensten we bieden.

Maar er gaat nog meer veranderen in de huisstijl. Volg ons via onze socialmediakanalen: Twitter, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van wat er gaat veranderen. We zullen vanaf maandag 14 september 2020 elke dag een tipje van de sluier oplichten.

Telefonie Online

Overige Nieuws Berichten

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer? En 088 nummer aanvragen

Wat is een 088 nummer en hoe kun je een 088 nummer aanvragen. Lees de voordelen en voorwaarden van een 088 bedrijfsnummer en hoe Officebox het nummer op een slimme manier kan koppelen aan de Telefonie Online telefooncentrale. VoIP telefonie Online Wat is een...

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Bellen via Wifi en 5G met Bria VoIP Telefoon

Maak kennis met onze nieuwe softphone en mobiele telefoon App oplossing die op alle besturingssystemen geïnstalleerd kan worden! Flexwerken wordt hierdoor nog eenvoudiger en beter gemaakt.

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

ISDN 15/20/30 stopt – Stap over op VoIP

Vorig jaar en eerder dit jaar hebben ISDN 1 en ISDN 2 al plaats gemaakt voor VoIP. ISDN 15/20/30 stopt volgend jaar per 1 oktober 2021 en zal dan ook volledig worden vervangen door VoIP. Stap over van ISDN naar VoIP van Officebox […]

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren