Officebox verwelkomt ITV Hogeschool

door | Klant in de spotlight | 0 Reacties

Afgelopen maart is Officebox ICT business partner van ITV Hogeschool geworden! ITV Hogeschool is een particuliere onderwijsinstelling die een erkende bacheloropleiding tot tolk en vertaler aanbiedt.

De keuze voor Officebox

We vroegen aan Mila Chevalier, de directeur, waarom ITV Hogeschool gekozen heeft voor Officebox? Zij antwoordde: ‘ITV Hogeschool maakte voorheen gebruik van ICT-faciliteiten van de Hogeschool Utrecht. Sinds kort opereert de opleiding zelfstandig. Na een marktonderzoek is er keuze gemaakt voor Officebox. De aanbevelingen en de heldere communicatie speelden daarbij een rol.’

De migratie en implementatie

Nadat de keuze voor Officebox was gemaakt is er gestart met de migratie en implementatie. Mila vertelde hoe dit ging: ‘De omstandigheden rond de migratie waren best gecompliceerd vanwege de eisen van de Hogeschool Utrecht, daardoor duurde de implementatie langer dan gepland. Uiteindelijk waren alle problemen opgelost. De migratie verliep daarna probleemloos.’

ITV Hogeschool maakt gebruik van Officebox 365 en Telefonie Online. Binnen Telefonie Online maakt ITV Hogeschool gebruik van de Bria App op de telefoons en de desktops. Verder maken ze gebruik van Outlook en Spark voor de mail en Teams voor bestanden, chats en (voor een deel) vergaderingen.

De samenwerking met Officebox

Officebox vroeg aan ITV Hogeschool hoe ze de samenwerking met Officebox ervaarden. Mila vertelde: ‘Wij zijn tevreden met de manier en de snelheid waarop Officebox reageert. Niet alleen het oplossen van problemen, maar ook het wegwijzen en het geven van tips worden erg op prijs gesteld. Op deze manier kunnen we efficiënter werken.’

 

Ben jij benieuwd wat Officebox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op door te mailen naar verkoop@officebox.nl of bel naar 088 118 3210.

Klanten

Andere klanten in de Spotlight

Officebox: de IT partner van Kragd Notarissen!

Officebox: de IT partner van Kragd Notarissen!

Officebox bedient veel verschillende klanten en branches met hun ICT en Cloud-oplossingen. Een hiervan is KRAGD Notarissen. Graag vertellen we meer over onze samenwerking en hoe dit tot stand is gekomen.

Monumentenwacht Utrecht in de cloud

“Als je zelf geen IT-er in het gebouw hebt, moet je het gewoon zo inrichten dat alles op afstand kan.” Renée van Evert, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Monumentenwacht Utrecht is er stellig in. Sinds ze begin vorig jaar in zee gingen met OfficeBox breidt hun samenwerking zich steeds verder uit.

Nederlands Debat Instituut vindt veiligheid en continuïteit in een private cloud bij OfficeBox

Nederlands Debat Instituut vindt veiligheid en continuïteit in een private cloud bij OfficeBox

Het Nederlands Debat Instituut heeft, als autoriteit op het gebied van debatteren in Nederland, nogal wat klanten in het bedrijfsleven en bij overheid en politiek. Discreet omgaan met de bedrijfsdata is dan ook erg belangrijk. Maar ook flexibel werken en geen omkijken hebben naar de ICT werd een steeds grotere wens. Natalya Souljé, chef de bureau bij het debatinstituut, vertelt over de beslissing om te gaan werken in een private cloud.

Share This