Online ICT is uitkomst voor AndeRS Advies & Administraties

door | Klant in de spotlight | 0 Reacties

Voor accountancy- en administratiekantoren is een goed werkende ICT-omgeving essentieel om hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Het beheer ervan is echter meestal niet iets dat tot hun kerntaken behoort. Toch werken de meeste bureaus in de accountancy- en administratiebranche nog op een eigen server en zijn dus ook zelf verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud ervan. Dat dit gemakkelijker kan, bewijst AndeRS Advies & Administraties. Zij werken al bijna vanaf de start van hun kantoor in een private cloud van Officebox.

Persoonlijke aandacht

AndeRS Advies & Administraties is een administratiekantoor met zeven medewerkers, gevestigd in Barneveld. “We nemen onze klanten de complete zorg voor hun administratie uit handen,” vertelt directeur en eigenaar Bernhard van der Snoek. “Naast een zeer compleet pakket aan administratieve diensten bieden we hen namelijk ook gedegen advies. We hebben de kwaliteiten van een accountant, maar zonder zijn bureaucratie en tarieven.” En dat wordt vooral in het MKB erg gewaardeerd, blijkt uit de stabiele groei die het kantoor sinds de start heeft doorgemaakt. “We begonnen in 2006 met z’n tweeën, ik vanuit Barneveld, mijn toenmalige compagnon vanuit Bunschoten-Spakenburg. Met als belangrijkste insteek: kwaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht voor onze klanten. En vanaf dat moment zijn we gaan groeien. In 2008 namen we ons eerste personeelslid aan en sindsdien komt er gemiddeld elke anderhalf jaar iemand bij.”

Ontzorgen

De keuze om de ICT uit te besteden werd al vrij vroeg gemaakt. “Laat ik het zo zeggen, het is niet onze hobby om daarmee bezig te zijn. Onze focus ligt bij onze klant. Mijn compagnon had via via gehoord van Officebox, dus toen we toe waren aan onze eerste bedrijfsserver zijn we met hen in gesprek gegaan.” Vooral de manier waarop Officebox haar klanten bedient, ze compleet ontzorgt, sprak Van der Snoek erg aan. “Ze werken eigenlijk precies zoals wij: de klant hoeft niet na te denken over automatisering, en zij zorgen dat het goed gebeurt. Die werkwijze paste dus erg goed bij ons. We zeiden eigenlijk meteen na dat gesprek al tegen elkaar dat dit was wat we wilden!”

Vast bedrag per maand

En die samenwerking verloopt negen jaar later nog steeds tot volle tevredenheid. “Wat ik echt heel prettig vind is dat we een vast bedrag per maand betalen, en dat daar alles voor geregeld wordt. Of we nu een update hebben, of een storing, het wordt allemaal opgelost zonder hoge kosten achteraf.” aldus Van der Snoek. Ook bij de verhuizing binnen Barneveld, een paar jaar geleden, was het fijn om Officebox erbij te hebben. “We wilden natuurlijk een zo kort mogelijke werkonderbreking. Dus toen de nieuwe locatie was opgeleverd, bereidde Officebox alles voor, sloot de computers aan en regelde alles in. Na de fysieke verhuizing konden we toen in ons nieuwe pand direct weer aan de slag.”

Uitgebreid pakket

Inmiddels gebruikt AndeRS Advies een uitgebreid pakket aan Officebox-diensten. Werkplek Online (een online bureaublad met data-opslag in een private cloud), waarin Officebox ook een viertal softwarepakketten van AndeRS Advies heeft geïntegreerd. Door Officebox geleverde internetlijnen. En Telefonie Online (bellen over internet) inclusief telefoontoestellen van Officebox. “Eigenlijk is dat beetje bij beetje zo gegroeid,” aldus Van der Snoek. “Elke vraag die bij me opkomt met betrekking tot ICT en automatisering, gooi ik ‘over de schutting’ bij Officebox. Daar zitten de mensen die er verstand van hebben, dus die mogen het regelen.” Zo is het kantoor van AndeRS Advies gelegen in het buitengebied van Barneveld, waardoor de internetverbinding soms wat te wensen overlaat. “We hebben daar in het verleden best weleens mee gepuzzeld en ons probleem ook voorgelegd aan Officebox. Nu kunnen zij natuurlijk ook niet meer dan het koperdraadje toestaat, maar ze hebben geadviseerd om de lijn dubbel uit te voeren. Dan kunnen we toch doorwerken als onze ene lijn problemen geeft. En toen we toch twee lijnen hadden, konden we ook gaan bellen via internet. Dat scheelde enorm in de kosten.” Momenteel staat AndeRS advies voor de keuze van nieuwe hardware. Van der Snoek: “Officebox weet het beste wat past binnen onze systemen, en zij gaan het ook beheren, dus die vraag leg ik graag daar neer. Het principe ‘wij nemen dit voor onze rekening en wij ontzorgen de klant daarmee’, dat maken ze wat ons betreft echt waar!”

Klanten

Andere klanten in de Spotlight

Officebox: de IT partner van Kragd Notarissen!

Officebox: de IT partner van Kragd Notarissen!

Officebox bedient veel verschillende klanten en branches met hun ICT en Cloud-oplossingen. Een hiervan is KRAGD Notarissen. Graag vertellen we meer over onze samenwerking en hoe dit tot stand is gekomen.

Officebox verwelkomt ITV Hogeschool

Officebox verwelkomt ITV Hogeschool

Afgelopen maart is Officebox ICT business partner van ITV Hogeschool geworden! ITV Hogeschool is een particuliere onderwijsinstelling die een erkende bacheloropleiding tot tolk en vertaler aanbiedt.

Monumentenwacht Utrecht in de cloud

“Als je zelf geen IT-er in het gebouw hebt, moet je het gewoon zo inrichten dat alles op afstand kan.” Renée van Evert, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Monumentenwacht Utrecht is er stellig in. Sinds ze begin vorig jaar in zee gingen met OfficeBox breidt hun samenwerking zich steeds verder uit.

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren