ISO-27001-300x300
Officebox-Gold-Partner-Microsoft

ICT Voor

Juridische Dienstverlening

Officebox is gespecialiseerd in het automatiseren van ICT-omgevingen voor Juridische dienstverleners. Juridische dienstverleners kunnen de gehele ICT-omgeving onderbrengen in een onlineomgeving waarbij je altijd inlogt op dezelfde omgeving via Werkplek Online. Wil je liever op je eigen PC werken waarbij data veilig wordt gesteld met behulp van OneDrive en SharePoint? Dan biedt Officebox 365 een mooie uitkomst.

ICT voor Juridische & Notariële dienstverleningen

Juridische en notariële dienstverleners kiezen voor gemak van online ICT.  De meeste kleine en middelgrote advocatenkantoren hebben geen vaste ICT-medewerker in huis. Zij voeren zaken als software-updates en het maken van back-ups zelf uit en hebben alle data op een eigen server staan. Omdat er daarnaast soms gebruik wordt gemaakt van een extern bureau voor technische ondersteuning kunnen de kosten nogal eens oplopen. Officebox biedt daarom een mooie oplossing.

Digitaal Archief

Bewaar je digitale data op een veilige plek in de cloud. Wij regelen de rest! Geen gedoe meer met het maken van backups of stapels papier.

Mobiele App

Altijd toegang tot je gegevens met onze FileCloud app of Microsoft OneDrive. Scan je facturen en bonnetjes en upload deze rechtstreeks in het digitaal archief.

Flexibel Werken

Met onze beveiligde online bureaublad oplossingen kun je overal bij je software en overal veilig werken. Je hebt altijd toegang tot je data, wanneer je beschikt over een internetverbinding, waar je ook bent.

Documenten Stroom

Scan je veel documenten dan richten wij de MFP zo in dat de documenten op de gewenste locatie terecht komen.

ICT voor Juridische & Notariële dienstverleningen

Waarom kiezen Juridische- en Notariele dienstverleners voor Officebox?

Officebox heeft al 16 jaar ervaring met het regelen van ICT-omgevingen voor Advocatenkantoren en Notarissen. Wij zijn bekend met software pakketten die worden gebruikt door Juristen. Daarnaast bieden we een veilige betrouwbare online omgeving aan die 24 uur per dag 365 dagen per jaar beschikbaar is. 

Online Beheer Tool

Beveiliging tegen Virussen & Spyware

Backup en Restore

Beveiligde netwerkverbinding

Cloud Diensten

Beveiliging

ISO27001-transparant

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Kwaliteit en laagdrempeligheid staan bij ons hoog in het vaandel! We zijn daarom ook Microsoft Gold Partner en ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast worden Officebox Microsoft gediplomeerde personeelsleden elk jaar getraind om de kennis van onze geleverde producten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Nieuws

Lees hieronder de nieuwsberichten gerelateerd aan Notariële en juridische dienstverleningen. Wil je meer nieuwsberichten lezen? Alle geplaatste nieuwsberichten zijn terug te vinden via de knop Meer Nieuws.

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren