ISO-27001-300x300
Logo wit kleur MS partner klein

ICT Voor

Juridische Dienstverlening

Officebox kan jou als juridische dienstverlener helpen door jouw ICT-omgeving te automatiseren. Met Werkplek Online bieden we je de mogelijkheid om jouw volledige ICT-omgeving online onder te brengen, zodat je altijd en overal kunt inloggen op dezelfde vertrouwde omgeving. Als je liever op jouw eigen PC werkt en tegelijkertijd jouw gegevens veilig wilt houden, dan is Officebox 365 de ideale oplossing voor jou. Met behulp van OneDrive en SharePoint zorgen we ervoor dat jouw data veilig wordt opgeslagen.

ICT voor Juridische & Notariële dienstverleningen

Officebox biedt een ideale oplossing voor juridische en notariële dienstverleners die op zoek zijn naar gemak op het gebied van ICT. Veel kleine en middelgrote advocatenkantoren hebben geen interne ICT-medewerker en zijn verantwoordelijk voor taken zoals software-updates en back-ups, met alle gegevens op een eigen server. Bovendien kunnen de kosten hoog oplopen wanneer externe technische ondersteuning nodig is. Officebox begrijpt deze uitdagingen en biedt een mooie oplossing.

Digitaal Archief

Bewaar je digitale data op een veilige plek in de cloud. Wij regelen de rest! Geen gedoe meer met het maken van backups of stapels papier.

Mobiele App

Altijd toegang tot je gegevens met onze FileCloud app of Microsoft OneDrive. Scan je facturen en bonnetjes en upload deze rechtstreeks in het digitaal archief.

Flexibel Werken

Met onze beveiligde online bureaublad oplossingen kun je overal bij je software en overal veilig werken. Je hebt altijd toegang tot je data, wanneer je beschikt over een internetverbinding, waar je ook bent.

Documenten Stroom

Als je regelmatig veel documenten moet scannen, zorgen wij ervoor dat de MFP (Multifunctionele Printer) zo wordt geconfigureerd dat de gescande documenten direct op de gewenste locatie terechtkomen.

ICT voor Juridische & Notariële dienstverleningen

Waarom kiezen Juridische- en Notariele dienstverleners voor Officebox?

Juridische- en notariële dienstverleners kiezen voor Officebox om verschillende redenen. Ten eerste heeft Officebox maar liefst 20 jaar ervaring in het leveren van ICT-oplossingen voor advocatenkantoren en notarissen. We zijn goed bekend met de softwarepakketten die door juridische professionals worden gebruikt. Daarnaast bieden we een veilige en betrouwbare online omgeving die 24/7 beschikbaar is, het hele jaar door. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw gegevens en systemen, wat essentieel is voor een soepele bedrijfsvoering.

Online Beheer Tool

Beveiliging tegen Virussen & Spyware

Backup en Restore

Beveiligde netwerkverbinding

Cloud Diensten

Beveiliging

ISO27001-transparant

Nog een reden om gebruik te maken van Officebox

Naast de genoemde voordelen zijn er nog meer redenen om te kiezen voor Officebox. We hechten veel waarde aan kwaliteit en toegankelijkheid! Om deze reden zijn we een Microsoft Gold Partner en ISO27001-gecertificeerd. Bovendien worden onze medewerkers bij Officebox jaarlijks getraind door Microsoft, zodat ze de nodige kennis en expertise hebben om onze producten optimaal te ondersteunen. Op deze manier streven we ernaar om hoogwaardige diensten te leveren en onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Nieuws

Bekijk hieronder de recente nieuwsberichten met betrekking tot notariële en juridische dienstverleningen. Als je meer nieuwsberichten wilt lezen, kun je op de knop “Meer Nieuws” klikken om toegang te krijgen tot alle geplaatste nieuwsberichten.

Contact Opnemen

Amersfoortseweg 12D - 3751 LK - Bunschoten

088 118 3210

info@officebox.nl

Share This